Minik Palyaçolardan Anneler Günü sürprizi

Minik Palyaçolardan Anneler Günü sürprizi

Minik Kalpler Anaokulu Minik Palyaçolar Sınıfı Anneler Günü münasebetiyle kendi elleriyle hazırladıkları hediyeleri PTT aracılığıyla annelerine yolladılar.

YERİNDE, GÖREREK EĞİTİM
Minik Palyaçolar Sınıfı Öğretmeni Melike Özlü rehberliğindeki öğrenciler,?Haberleşme?nin postalama ve kargolamayla ilgili kısmını yerinde görmek amacıyla gittikleri PTT Kırıkkale İl Müdürlüğünde hem yetkililerden ve çalışanlardan bilgi aldılar,  hem de kendi elleriyle hazırladıkları Anneler Günü hediyelerini annelerine gönderdiler.
ANNELERE SÜRPRİZ
Faaliyete ilişkin bilgi aldığımız Minik Palyaçolar Sınıfı Öğretmeni Melike Özlü, ?Öğrencilerimizin günümüzde artık çok kullanılmayan bir iletişim şekli olan mektubun nasıl ve nerden gönderileceğini bizzat uygulayarak öğrenmeleri amacıyla gerçekleştirmiş olduğumuz bu gezide, genel olarak haberleşmenin nasıl gerçekleştiğini birebir, yerinde ve uygulayarak tanımalarını istedik. Öğrencilerimiz bir yandan yetkililerle sohbet etme ve onların sorularına cevap verme fırsatı bulurken, diğer yandan da bizzat kendi elleriyle hazırladıkları Anneler Günü hediyelerini kendi annelerine postalama fırsatı buldular. Bu faaliyetin hem öğrencilerimize çok faydalı hem de tüm annelerimiz için güzel bir sürpriz olacağını düşünüyorum? dedi.
MEYDANDA SEVGİ HALKASI
Yeniden yapılanma çerçevesinde postalama ve kargolama servisinin yanı sıra banka olarak da hizmet veren PTT?de bir bankanın nasıl çalıştığına dair bilgiler alan Minik Kalpler Anaokulu Minik Palyaçolar Sınıfı öğrencileri, gezinin ardından okula dönerken Cumhuriyet Meydanında da sevgi halkası oluşturarak şarkı söylediler. Etraftan geçenlerin de büyük bir beğeni ve ilgiyle izledikleri bu faaliyetin ardından öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde okullarına döndüler.


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti