?Minik Palyaçolara? sağlıklı yaşam dersi

?Minik Palyaçolara? sağlıklı yaşam dersi

Şehrimizin güzide anaokullarından Minik Kalpler Anaokulu öğrencilerine sunduğu farklı faaliyet programıyla özel okulları aratmıyor.

ŞİMDİDEN SPOR ALIŞKANLIĞI

Minik Kalpler Anaokulu?nun öğlenci sınıflarından ?Minik Palyaçolar Sınıfı? miniklerin şimdiden sağlıklı yaşama alışkanlıkları kazanması amacıyla ?Spor ve Dans? Dersi başlattı. Sınıf öğretmeni Melike Özlü?nün öncülüğünde Spor Eğitmeni Ebru Gökalp, haftada iki gün minik bedenlerin daha sağlıklı olmaları ve spor alışkanlığını şimdiden edinmeleri amacıyla spor ve dans eğitimi veriyor.

CIVIL CIVIL BİR ORTAM

Konuya ilişkin görüşlerini aldığımız Spor Eğitmeni Ebru Gökalp bugüne kadar çok farklı ortamlarda bu ve benzeri eğitimler verdiğini, ancak 5-6 yaşındaki miniklerle ilk defa çalıştığını ifade ederek, ?Cıvıl cıvıl bir ortam. Belki yorucu ama çok eğlenceli? dedi.

MİNİK YAVRULARIMIZ

Minik Palyaçolar Sınıfı Öğretmeni Melike Özlü de, ?Öğrencilerimiz aynı zamanda bizim minik yavrularımız. Evde kendi çocuklarımızın eğlenmesi, eğlenerek öğrenmesi ve sağlıklı büyümesi için ne yapıyorsak aynısını okul ortamına da taşımaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın hepsi de çok şirinler. Onlarla spor yapmak, dans etmek inanılmaz eğlenceli. Elbette çabamız çocuklarımızın sosyal, bedensel ve ruhsal yönden sağlıklı gelişmelerini sağlamak. Bunun için de ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz? dedi.

HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ

Okulda bu ve benzeri faaliyetlerin çok yaygın olduğunu ifade eden Müdür Yardımcısı Bülent Özçam da, ?Öğretmenlerimiz yeter ki bu tür faaliyetler yapmaya istekli olsunlar. Her türlü desteği sağlayarak öğrencilerimize daha da faydalı olunmasını bizler istiyor ve destekliyoruz? dedi.

EĞLENİRKEN ÖĞRENMEK

Okulun çalışmalarına yönelik görüşlerini aldığımız Okul Müdürü Şengül Doğan, ?Okulumuzun bütün sınıflar oldukça yoğun bir şekilde faaliyetlerine devam etmektedir. Minik Palyaçolar Sınıfı ve Sınıf Öğretmeni Melike Hanım da velilerin spor ve dans eğitimine yönelik istekleri olduğunu söyleyince büyük mutluluk duydum. Çocuklarımızın eğlenirken öğrenmeleri ve sağlıklı büyümeleri bizim en büyük dileğimiz, dedi.? 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti