MİNİK ÖĞRENCİLER İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

MİNİK ÖĞRENCİLER İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

Mustafa Necati İlköğretim okulunda geçen yıl iki şube ile açılışı yapılan anasınıfları bu yıl üçüncü şubesini de oluşturarak öğretimi tamamladı. Üç şubede toplam 63 öğrencinin eğitim gördüğü anasınıfları bir yıllık çalışmasının finalini yapmış olduğu prog

ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ DİKKATLERİ ÜZERLERİNDE TOPLADI

Okulun konferans salonunda geniş katılımlı bir veli topluluğuna iki gün süren bir program düzenleyen anasınıfı öğrencilerinin sempatik tavırları, çıkardıkları olağanüstü performans veliler tarafından hayranlıkla izlendi. Veliler yaptıkları konuşmalarda emeği geçen idareci ve öğretmenlere teşekkür ettiler. Okul Müdürü Ali Varışlı yaptığı konuşmada anasınıfının temel eğitimin önünde bulunmaz bir fırsat olduğunu, mutlaka her ilköğretim adayı çocukların anasınıfı altyapısını alması gerektiğini söyledi.

GÖSTERİLER MUHTEŞEMDİ

Okul Müdürü Ali Varışlı ?Çocuklarımızın özellikle okul öncesinde her türlü toplumsal olguyu, paylaşımı, kurallı yaşamayı, arkadaşlığı, hayal gücünü geliştirmeyi, sevgi ve saygı gibi değerleri ailesinden aldıkları ile birlikte harmanlayarak okul öncesine pekiştirdiğini ve birinci sınıfa hazır hale gelir? dedi. Öğrencilerin sunduğu dans gösterileri, rontlar, şiirler, görsel masal ve hikayelendirmeler yıl boyunca edindikleri bilgi ve becerilerin çok hoş bir göstergesi oldu.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti