MİNİK KALPLERDE KEP HEYECANI

MİNİK KALPLERDE KEP HEYECANI

Minikler Kalpler Anaokulu öğrencileri yılsonu etkinlikleri ile göz doldurdu. 6 yaş gurubunun okuldan bu yıl ayrılması nedeniyle de kep töreni düzenlendi.

SON DERECE MUTLUYUZ

Kırıkkale Kültür Merkezinde düzenlenen kep törenine Kırıkkale Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev, Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, şube müdürü, Nurset  Kılıç, Şuayip  Bütün, Sabri Gündüz ve çok sayıda  veli katıldı. Kırıkkale Minik Kalpler Anaokulu Müdürü Şengül Doğan, yaptığı açılış konuşmasında çok mutlu olduklarını ifade etti. Doğan, ?2010?2011 eğitim öğretim yılı Minik Kalpler Anaokulu öğrencilerinin emekleri ve çabaları sonucu ortaya çıkan, sosyal, kültürel, aktiviteleri sizlerle paylaşmaktan son derece mutluyuz. Çocuklar toplum önünde kendini ifade edebilme, kendine olan güvenini arttırma, Türk kültürünü tanıma ve sergileme arşivlerinde tatlı anılarının bulunduğu bir gün paylaşmak için buradayız? dedi.

 

HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER

Aynı zamanda 6 yaş gurubunu okulumuzdan uğurlamanın hüznü içindeyiz. Diğer yaş guruplarıyla önümüzdeki yıl yeniden bir arada olmanın sevinciyle bir yılı geride bıraktık. Bütün bir yılın yorgunluğunu, öğrenciler ve velilerimizle atacak olmaktan son derece mutluyuz.  Bizi mutlu günümüzde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz? diye konuştu. Daha sonra sahne alan minikler hünerlerin sergilediler. Daha sonra kep törenin yapıldı.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti