Minik yüreklerin Peygamber sevgisi

Minik yüreklerin Peygamber sevgisi

İSTİKLAL İLKÖĞRETİM OKULUNDAN KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİĞİ

İSTİKLAL İLKÖĞRETİM OKULUNDAN KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİĞİ

Minik yüreklerin Peygamber sevgisi

Kutlu doğum haftası kutlama etkinlikleri kapsamında İstiklal İlköğretim Okulunda program düzenlendi. Slâyt gösterisi ve şiirlerin okunduğu kutlu doğum haftası programında minik öğrenciler Hz. Peygamber sevgisini hazırladıkları görsel etkinlikler ve edebi metinlerle ifade etmeye çalıştı.

GÖRSEL EFEKT VE EDEBİ ESELER

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenlenen etkinliklere bir yenisini de İstiklal İlköğretim Okulu idareci ve öğrencileri ekledi. Okul tiyatro salonunda düzenlenen kutlu doğum haftası etkinliğine öğrenci velileri ile birlikte bazı okul müdürleri ve davetliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan etkinlikte öğrenciler öğretmenlerinin ve ailelerinin yardımlarıyla hazırladıkları slâyt ve edebi metinlerle peygamber sevgisini dile getirmeye çalıştılar. Görsel efektlerin kullanıldığı etkinliğe öğrenci velileri de yoğun ilgi gösterdi. Öğrenciler gerek hazırladıkları görsel efektler, gerek şiirler gerekse diğer edebi metinlerle Hz Peygamber sevgisini bu anlamlı haftada dile getirmeye çalıştılar.

BÜTÜN GÜZELLİKLERİN BÜNYESİNDE TOPLADI

Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin her yıl aksatılmadan gerçekleştirildiğini ifade eden Okul Müdürü Bayram Erbil, ?Bizler bir eğitimci olarak öğrencilerimize iyi olan her şeyi öğretmek zorundayız. Bu anlamlı haftada öğrencilerimiz hem sosyal etkinlik gerçekleştirmiş oluyor hem de Peygamber Efendimizin hayatını daha iyi öğrenmiş ve İslam dinini daha iyi tanımış oluyorlar´ dedi. Konuşmasında İnsanlık için en güzel rehberin,  bütün güzellikleri bünyesinde toplayan ve güzel ahlakı tamamlamak için gönderilen Hz. Peygamber olduğunu dile getiren Erbil ?Dinimiz, huzurlu ve mutlu dünyanın en büyük hayat kaynağıdır. Güzel günlerin milletimizin birlik ve beraberliğinin sımsıkı kenetlendiği zamanlar olmasını temenni ediyor kutlu doğum haftasının hayırlı olmasını diliyorum? şeklinde konuştu.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı