Minik yüreklerden kocaman etkinlik

Minik yüreklerden kocaman etkinlik

SOĞUKTAN ETKİLENEN KUŞLAR İÇİN PARKLARA VE DUVARLARA YEM BIRAKTILAR

SOĞUKTAN ETKİLENEN KUŞLAR İÇİN PARKLARA VE DUVARLARA YEM BIRAKTILAR

Minik yüreklerden kocaman etkinlik

Kırıkkale´de bir gurup ana sınıfı öğrencisi soğuk havalarda beslenmekte zorluk çeken kuşlar için hazırladıkları yemlikleri şehrin dört bir yanına astılar.

BÜYÜKLERE BÜYÜK DERS OLDU

Kırıkkale´de bir grup ana sınıfı öğrencisi kış soğuğundan etkilenen ve yem bulmakta güçlük çeken kuşlar için hazırladıkları yem poşetlerini parklara ve bahçe duvarlarına bırakarak kuşlara yardımcı oldular. Miniklerin bu davranışı çevredeki vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Çevredeki vatandaşlar miniklerin bu davranışını büyüklere ders olarak niteledi.

MİNİK YÜREKLERDEN BÜYÜK DESTEK

Fabrikalar Şehit Çağdaş Tamkoç Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde şehirde birlikte yaşadıkları kuşlar için yemlik hazırladılar. Silindir şeklindeki kartonları bal ve yem ile dolduran öğrenciler, bunları ip aracılığıyla ağaç dalı, bahçe kapıları ve balkon gibi yüksek yerlere asarak kuşlar için ulaşılabilir hale getirdiler. Düzenlenen etkinlik hakkında Okul Müdürü Memduha Şahin, "Her sene yaptığımız etkinliği, bu sene tekrar gerçekleştirmiş olduk. Yapılan yemliklerimizi çocuklarımız aileleriyle birlikte ağaç dallarına asarak, doğanın bekçileri olduklarını gösterdiler" dedi.

HABER: Arzu Kayır



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü