Minik Taekwonducularımız Niğde´de tarih yazdılar

Minik Taekwonducularımız Niğde´de tarih yazdılar

FİNALİN YILDIZLARI OLDULAR

Minik Taekwonducularımız Niğde´de tarih yazdılar

2015-2016 Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo İç Anadolu Grup müsabakaları 22-24 Ocak 2016 tarihleri arasında Niğde ilinde yapıldı. Kırıkkaleli yıldız sporcularımız tüm müsabakaları kazanarak iddialı takımlar arasına girmeyi başardılar.

BU SPORU TABANA YAYMAK

Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, illerdeki yerel faaliyetler sonucu bir üst gruba katılamayan yetenekli sporcuların spora kazandırılması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması, tüm paydaşlarının sporun gelişimi için işbirliği içerisinde bulunmalarının sağlanması hedefleri doğrultusunda oluşturulan ?ANALİG? Türkiye Genelinde 8 ayrı bölgede tamamlandı. 

FİNALİN YILDIZLARI OLDULAR

Bu yıl 3. kez yapılan Anadolu Yıldızlar Ligine katılan Kırıkkale Taekwondo il karması Kızlarda ve Erkeklerde grubundaki tüm rakiplerini yenerek Grup ikincisi olarak final yolunda iddialı takımlar arasında yer aldığını gösterdi. 

ANADOLU YILDIZLARIMIZ GURURUMUZ

Kırıkkale´nin de içinde yer aldığı ve 11 sporcu ile mücadele verdiği Anadolu Yıldızlar Ligi 2015-2016 sezonu, Taekwondo İç Anadolu grup müsabakaları 22 - 24 Ocak 2016 tarihleri arasında Ankara, Sivas, Yozgat, Aksaray, Kırşehir, Niğde, Nevşehir, Konya, Çankırı ve Kayseri illerinden gelen 22 takım ve 142 sporcunun katılımı ile Niğde ilinde tamamlandı. 

MÜSABAKALAR 3 GÜN SÜRDÜ

Niğde 75. Yıl Spor Salonunda üç gün süren müsabakalar sonunda erkek takımı 2 gümüş ve 3 bronz madalya ile grup ikincisi olan Kırıkkale bir üst tura yükseldi. 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ