Minik öğrencilerden polise moral ziyareti

Minik öğrencilerden polise moral ziyareti

ŞEHİT POLİSLER İÇİN MEKTUP YAZDILAR

Minik öğrencilerden polise moral ziyareti

Kırıkkale Hasan Ali Yücel İlkokulu 4-B sınıfı öğrencileri İl Emniyet Müdürlüğü´ne ziyarette bulunarak Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu´ya moral verdiler. Öğrenciler polisin yanında olduklarını söylediler.

ŞEHİT POLİSLER İÇİN MEKTUP YAZDILAR

Hasan Ali Yücel İlkokulu Müdür Yardımcısı Alper Boyraz ile 4-B sınıf öğretmeni Osman Emre Delice ve öğrenciler İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu´ya yeni görevine başlaması nedeniyle ziyarette bulundular. Emniyet Müdürü Çorumlu´ya yazdıkları mektupları sunan öğrencilerin yazdığı yazılar Çorumlu ile makamda bulunan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Öztürk´ü duygulandırdılar.

YAŞIMIZIN KÜÇÜK OLDUĞUNU BAKMAYIN

Vatanın bölünmez bütünlüğünün savunucuları olan emniyet mensuplarının yanlarında olduklarını ifade eden öğrenciler yaşlarının küçük olmasına bakılmamalarını isteyerek, her zaman vatan ve millet savunması adına yapılacak çalışmalarda ön sıralarda yer almak için talepte bulundular. Bu talebin kendileri için önemli olduğuna dikkat çeken Emniyet müdürü Mahmut Çorumlu ise, vatan hainlerinin 7´den 70´e tüm Türk vatandaşında olan bu bilinci yıkamayacağını, ülkeyi ele geçiremeyeceğini, bu yüzden "Ne Mutlu Türküm" diyebilmenin şeref ve onur olduğunu söyledi. Duaların ardından minik öğrenciler görevli polislere karanfil verdiler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ