?Minik Kalpler?in okul heyecanı

?Minik Kalpler?in okul heyecanı

MİNİK KALPLER, KIRIKKALE´DE ÖNEMLİ BİR MARKA

?Minik Kalpler?in okul heyecanı

Kırıkkale´nin başarılı anaokullarından Fabrikalar Şehit Çağdaş Tamkoç (Minik Kalpler) Anaokulu, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılına her zamanki şevk ve heyecanla başladı.

ALIŞTIRMA DERSLERİNDE DAHİ DOLUP TAŞTI

Yıllardır Kırıkkale´nin en çok tercih edilen anaokulları arasında ilk sıralarda yer alan ?Minik Kalpler Anaokulunda?, kayıtların başlamasıyla birlikte kontenjan hızla dolarken, yeni eğitim öğretim yılı da büyük bir coşkuyla başladı. Alıştırma derslerinin yapıldığı 5-6 Eylül tarihlerinde dahi dolup taşan anaokulunda, yeni eğitim öğretim yılının başladığı 9 Eylül tarihinde okul bahçesini çocuk cıvıltıları sardı.

BAZI ÖĞRENCİLERİN VELİLERİ, ÇOCUKLARI ÇIKINCAYA KADAR OKUL BAHÇESİNDEN AYRILAMADILAR

İlk gün bazı öğrenciler ailelerinden ayrılmak istemezken, bu öğrencilerin velileri, çocukları çıkıncaya kadar okul bahçesinden ayrılamadılar. Öğrencilerle ve velileriyle bire bir ilgilenen Okul Müdürü Menduha Şahin ve Müdür Yardımcısı Aslı Kaplanhan, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının başarılı ve sağlıklı geçen bir yıl olmasını temenni ettiler.

MİNİK KALPLER, KIRIKKALE´DE ÖNEMLİ BİR MARKA

Fabrikalar Şehit Çağdaş Tamkoç (Minik Kalpler) Anaokulunun Kırıkkale´de önemli bir marka olduğuna vurgu yapan Okul Müdürü Menduha Şahin, ?Okulumuz Kırıkkale´nin en çok tercih edilen okullarının başında geliyor. Tecrübeli kadromuzla güvenli ve eğlenceli bir ortamda çocuklarımızın okul öncesi eğitim ihtiyacını karşılarken, onların ilkokul eğitimine en uygun şekilde hazırlanması için her türlü imkânı da seferber ediyoruz.?

BAŞARILI VE TECRÜBELİ BİR KADRO

?Milli Eğitim Bakanımızın ortaya koymuş olduğu hedefler doğrultusunda, anaokulumuz her geçen gün başarılarına başarı katmaya devam etmektedir. Alanlarında başarılır herkes tarafından malim olan Müdür Yardımcımız Aslı Kaplanhan ve Ülkü Barış, Semiha Gürbüz, Seher Aksoy, Ayşe Çelebi, Melda Şen, Ebru Erdal, Tuğba Durukal´dan oluşan öğretmen kadromuzla Minik Kalplere rehber olmaya devam edeceğiz? dedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti