Minik Hentbolcularımız geleceğe umut verdiler

Minik Hentbolcularımız geleceğe umut verdiler

KIRIKKALE´DE YENİ GELİŞEN BİR SPOR DALI

Minik Hentbolcularımız geleceğe umut verdiler

Okul Sporları 2015-2016 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Yıldızlar Hentbol müsabakaları sona erdi.

112 SPORCU KATILDI

Müsabakalar 24 Şubat-03 Mart 2016 tarihinde 8 takım ve 112 sporcunun katılımı ile Yenişehir Spor Salonunda tamamlandı. Oynanan müsabakalarda kızlarda birinci Kale Ortaokulu, ikinci Öğretmen Muhittin Ardahan Ortaokulu oldu. Erkeklerde Akşemsettin Ortaokulu birinci, Öğretmen Muhittin Ardahan Ortaokulu ikinci, Namık Kemal Ortaokulu üçüncü, TÜPRAŞ Ortaokulu dördüncü oldu.

KIRIKKALE´DE YENİ GELİŞİYOR

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Adnan Vural ödül töreninde yaptığı konuşmada; 2015-2016 yılı okul sporları kapsamında yapılan Küçükler Hentbol müsabakalarında sporcularımızı göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim dedi. Konuşmasının devamında Vural, İlimizde yeni yeni gelişmekte olan Hentbol branşının her geçen yıl sporcu sayısı artmaktadır. Emeği geçen antrenörlere, sporculara ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür ederim dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ