Minik hastalara renkli bayram

Minik hastalara renkli bayram

ÇEŞİTLİ OYUNCAKLAR VERİLDİ

Minik hastalara renkli bayram

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Yüksek İhtisas Hastanesinin Çocuk Hastalıkları Servisinde yatmakta olan minik hastalara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında eğlenceli kutlama düzenlendi.

GENÇ GÖNÜLLÜLER TOPLULUĞU

Yüksek İhtisas Hastanesinin 8. katındaki Çocuk Hastalıkları servisinde gün boyunca süren etkinlikte serviste yatmakta olan minik hastalara müzikli eğlenceler, palyaço gösterileri, ikramlar verildi. Programda Kırıkkale Üniversitesi Genç Gönüllüler Topluluğu öğrencileri tarafından ise hastaneden, hastalıktan ve ilaç kullanımından korkulmamasını kapsayan tiyatro gösterisi sunulurken, miniklere oyuncak dağıtımı yapıldı.

ÇEŞİTLİ OYUNCAKLAR VERİLDİ

Ülke genelindeki birçok hastaneye yayılması adına gerçekleştirilen etkinlik Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş ve Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Dr. Tekin Akça önderliğinde gerçekleşti. Etkinliğin hazırlanmasında ise Yüksek İhtisas Hastanesi Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcıları Ali Uluyüz, Mehmet Şen ve eşlerinin katılarak yoğun çabalarıyla gerçekleşti. Hastaların aile büyüklerinin ve hastane personellerinin çocuklarının da katıldığı etkinlik ayrı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ