Minik Atletler derece için kıyasıya koştular

Minik Atletler derece için kıyasıya koştular

MİNİK VE GENÇ MİNİKLER KATILDI

Minik Atletler derece için kıyasıya koştular

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm İl Temsilciliği tarafından düzenlenen, 2016 Yılı Faaliyet Programında yer alan Atletizmi Geliştirme Projesi Kros Yarışları Kırıkkale İl Seçmeleri Başpınar Spor Kompleksinin çevresinde gerçekleştirildi.

MİNİK VE GENÇ MİNİKLER KATILDI

2002-2003 doğumlular, 2000-2001 doğumlular ve 1999 üstü doğumların katıldığı kros yarışmalarına 121 sporcu katıldı. 1500 ve 2000 metrelik parkurlarda gerçekleştirilen yarışmalarda sporcularımız dereceye girebilmek için ter döktüler.

ÜNLÜ TEŞEKKÜR ETTİ

Ödül Töreninde konuşma yapan Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, İllimizde bu yıl ilk kez yaptığımız Kış Gelişim Kampı meyvelerini vermeye başladı. Yarıyıl tatilinde 40 sporcumuz 2 hafta süresince antrenörlerimiz eşliğinde antrenman yaptı ve idari binamızda bulunan misafirhanemizde konaklardılar. Kış Gelişim Kampına katılan sporcularımız Kros Yarışmalarında elde ettikleri derecelerle projenin ne denli başarılı olduğunu bir kez daha gösterdi. Ayrıca Başpınar Stadyumuna 6 parkurlu Tartan Pist ihalesi yapılarak sözleşmesi imzalandı. 8 ay içerisinde yapımı tamamlanması planlandığını belirtti. Müsabakalarda emeği geçen İl Temsilcimize, Beden Eğitimi Öğretmenlerine, Antrenörlerimize ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Personeline Teşekkür ederim? dedi. Sporcularımızın ilimizi grup müsabakalarında en iyi şekilde temsil edeceklerini söyleyen Ünlü, başarılar diledi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ