MİNİBÜSÇÜLERE EĞİTİM VERİLECEK

MİNİBÜSÇÜLERE EĞİTİM VERİLECEK

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü tarafından, Kırıkkale?de bulunan Minibüsçülerin ve Servisçilerin halkımıza daha iyi hizmet vermesi için 9 grup halinde 6?şar saat verilecek eğitim törenle başladı.

EĞİTİM BAŞLADI

Kırıkkale?de yolcu taşımacılığı yapan şehir içi minibüsçülerine trafik kurallarına uymak hususunda örnek sürücüler olmalarını, trafik kazaları yaşanmadan güvenle yolculuk etmelerini ve Kırıkkale halkına daha kaliteli hizmet sunabilmeleri amacıyla Emniyet Müdürlüğünde Minibüsçüler Odası Başkanı Güven Ceylan ve oda üyelerine, Servisçiler Odası Başkanı Behsat Yerlikaya ve oda üyelerine 9 grup halinde 6?şar saat verilecek eğitim başladı. Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen toplantıya Vali Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Minibüsçüler Odası Başkanı Güven Ceylan, Servisçiler Odası Başkanı Behsat Yerlikaya ve minibüs şoförleri katıldı. Törende konuşma yapan Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Kırıkkale?de 584 ticari araç sürücüsüne 9 grup halinde 6?şar saat eğitim verileceğini belirtti.

 

ÇÖZÜME KAVUŞTURMAYI PLANLIYORUZ

Kırıkkale halkının kandilini kutlayarak konuşmalarına başlayan Vali Hakan Yusuf Güner, ?Bizler aynı takımın oyuncularıyız. Hepimiz, halkımıza hizmet etmek için bir bölgede çalışıyoruz. Minibüsçülerimiz, şehrin dili ve aynasıdır. Bu çalışmanın kent kimliğine farklılık sağlaması için bu katkıyı pozitif hale getirmek gerekir. Kişi kendi hatasını bilmediği zaman irfan olamaz? şeklinde konuştu. Kırıkkale?de yaşanan trafik sıkışıklığı konusunda gerekli çalışmaları yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Veli Korkmaz, ?Özellikle otopark konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Vatandaşlarımızdan bizlere bu yönde şikâyet geliyor. Bu tür sorunları, projelerle çözüme kavuşturmayı planlıyoruz. Yol problemlerini Mayıs ayına kadar çözeceğiz? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ