Minibüsçü esnafının sorunları çözüm buldu

Minibüsçü esnafının sorunları çözüm buldu

Kırıkkale’nin ulaşım hizmet ağı anlamında önemli çalışma gerçekleştiren minibüsçü esnafları, kendilerini ziyarete gelen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya sorun ve taleplerini ilettiler.

KIRIKKALE BELEDİYE BAŞKANI SAYGILI, MİNİBİSÇÜ ESNAF ODA BAŞKAN ADAYI CEYLAN VE MİNİBÜSÜÇÜ ŞOFÖRLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Kırıkkale’nin ulaşım hizmet ağı anlamında önemli çalışma gerçekleştiren minibüsçü esnafları, kendilerini ziyarete gelen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya sorun ve taleplerini ilettiler. Başkan Saygılı, sorunları yerinde dinleyerek gereken çalışmaların yapılması talimatını verdi.

CEYLAN VE ESNAFLARDAN SORUNLARI DİNLEDİ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Minibüsçü esnaf odası başkan adayı Orhan Ceylan ve minibüsçü esnaflarla bir araya geldi. Şehir merkezinde bulunan minibüs duraklarındaki esnaflarla sohbet eden Saygılı, Ceylan ve diğer esnafların sorun ve taleplerini dinledi. Duraklarda bulunan oturma koltuklarının eskidiğini ve ışıklarda yaşanılan problemler Saygılı’ya iletildi.

OTURMA KOLTUKLARI YENİLENDİ

Gerekli birim müdürlükleriyle görüşen Saygılı, çalışmaların kısa sürede yapılması talimatında bulunu. Minibüs durağına gelen ekipler, başkan adayı Ceylan ve esnafların problemlerine çözüm buldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Ceylan, “Işıklarda yaşadığımız sıkıntıyı ve duraktaki koltuk Sorunlarını Belediye başkanımız Mehmet Saygılıya iletmiştik çözüme kavuşturduğu için Şahsım ve esnafım adına teşekkür ederim” dedi.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız