Minibüsçü esnafı ne yapsın?

Minibüsçü esnafı ne yapsın?

Kırıkkale Minibüsçüler Odası Başkanı Güven Ceylan, yolcu taşıma ücretlerine yaptıkları zam için Kırıkkale halkından özür dilediklerini söyledi. Belediye'nin imtiyaz ruhsatına yüzde 300 zam yaptığını belirten Gündüz, 4 yıldır fiyatların aynı olduğunu hatır

EN SON ZAM 2010 YILINDA YAPILDI

Kırıkkale Minibüsçüler Odası Başkanı Güven Ceylan, kent genelinde bulunan yolcu taşıma ücretlerini yapılan zam hakkında açıklamalarda bulundu. 4 yıldır aynı fiyatların uygulandığını belirten Ceylan, Kırıkkale’de 400 minibüs bulunduğunu ve bunların yarısının bir gün çalışıp, bir gün yattığını söyledi. En son zammı 2010 yılında yaptıklarını ve vatandaşların yararı için zammı geri çektiklerini belirten Ceylan, yapılan 50 kuruşluk zam için Kırıkkale halkından özür dilediklerini bildirdi.

 

BELEDİYENİN ZAMLARI YIPRATIYOR

Belediye’nin minibüsçü esnafına karşı yaptırımlarının ve zamlarının her geçen gün giderek arttığını belirten Ceylan, İşgaliye parasının 70 TL, İmtiyaz ruhsatının 1460 TL olduğunu hatırlatarak,  “Bunun içine 400 TL’lik Bağkur ücretini, Lastik, Akü, Mazot, ve Sanayi ücretlerini eklersek minibüsçülerimizin halini görebilirsiniz” dedi.

Mazot’a dün yine 10 Kuruş zam yapıldığını hatırlatan Ceylan, kendilerinin zam yapmak istemediğini ancak zam yapmaya mecbur kaldıklarını ifade etti. Gündüz, mazot fiyatlarının düşmesi halinde zammı geri çekebileceklerini hatırlattı. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ