Mini mini birler okullu oldu

Mini mini birler okullu oldu

2013-2014 Eğitim Öğretim yılı anasınıfları ve birinci sınıflar için dün başladı. Heyecan içindeki öğrenci ve veliler sabah saatlerinde okul bahçelerini yeniden şenlendirdi.

UYUM SÜRECİ

Geçtiğimiz yıldan itibaren uygulanmaya başlayan “uyum süreci” gereği diğer sınıflardan bir hafta önce eğitim öğretime başlayana anasınıfları ve birinci sınıflar, okul bahçelerini çocuk sesleriyle doldurup yine cıvıl cıvıl bir ortam yarattılar.

ÖNEMLİ BİR GÜN

İlimizin başarılı okullarından Tınaz İlkokulu da bu heyecanı en yoğun yaşayan okullardan birisiydi. Namık Kemal İlköğretim Okulu’nun ortaokula dönüşmesiyle, bu okulun ilkokul kısmını da bünyesine katan Tınaz İlkokulu bahçesi ilk günden çocuk sesleriyle şenlendi. 1’inci sınıfa başlayacak olanların sınıflarının belirlendiği ilk gün bir konuşma yapan Okul Müdürü Yusuf Çelik velilere yönelik, “Biliyorum, bugün çok heyecanlısınız. Çocuklarımız doğduğunda, ilkokula başladığında, üniversiteye başladığında, iş hayatına atıldığında ve evlendiğinde çok heyecanlı oluruz. İşte bugün de o en heyecanlı günlerimizden birisini yaşıyoruz. Çocuklarımızın özgüveni tam, değerli bireyler olarak yetişmesi için hep birlikte elimizden geleni yapacağız. Değerli öğretmenlerime, sevgili öğrencilerime ve siz kıymetli velilerimize iyi bir eğitim öğretim yılı temenni ediyorum. El birliğiyle çocuklarımızın başarılı ve karakterli birer insan olmaları için çalışmalıyız” dedi.

İLK GÜN VELİLER DE SINIFTA

Daha sonra sınıflarına geçen öğrenciler ve ilk gün olduğu için çocuklarının yanında bulunan veliler sınıf öğretmenleriyle tanışıp planlamalar yaptılar.

 

(PUSULA ÖZEL-HABER FOTO: SİBEL PEHLİVANLI)



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti