MİMARLAR MÜHENDİSLER KÜTAHYA YOLCUSU

MİMARLAR MÜHENDİSLER KÜTAHYA YOLCUSU

Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral Kırıkkale deki mimarlar, mühendisler, müteahhitler ile kalite kontrol uzmanlarını fabrikaya davet etti. Kütahya seramik Kırıkkale bayii BAŞERLER boya seramik ticaret tarafından organize edilen gezide hem f

TANIŞMA FIRSATI

23 Mart?ta başlayacak gezi 25 Mart?ta sona erecek. Kütahya yapı kimyasalları Eskişehir fabrikasında ki sunum la başlayacak daha sonra Kütahya termal otelde konaklama Kütahya seramik fabrikası ve showroom gezileri ile devam edecek. Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral Kırıkkaleli meslektaşlarıyla bir araya gelecek olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi ve bu organizasyonla tanışma fırsatı bulacaklarını dile getirdi. 

 

TİTİZ BİR ÇALIŞMA

Kırıkkale de bayilik görevini yürüten BAŞERLER Boya Seramik Ticaret yetkilisi Mehmet Başer, titiz bir çalışma ile saygın iş adamlarının ve mimarların bu tür organizasyonlarda bir araya gelerek Kırıkkale?nin ufkunun açılacağı ve moral bularak yeni sezona başlanacağını kaydetti. Kırıkkale?den geziye katılacak misafirlere bilgi verildiğini ve ilerdeki günlerde tekrar davetiye ve program verileceğini açıklandı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ