Millî Eğitim Rotasyona Uğradı

Millî Eğitim Rotasyona Uğradı

Onlarca Millî Eğitim Müdürü değişmesine karşın yıllardır Müdür Yardımcısı ve Şube Müdürü olarak görev yapan yöneticiler, 04.07.2013 tarih ve 28697 sayılı Resmi Gazete'de Millî Eğitim Bakanlığı Taşra Teşkilatı Yöneticilerinin Yer Değiştirme Suretiyle Atanm

KIRIKKALE “MİLLÎ EĞİTİM”İNİN TANINMIŞ SİMALARI, ROTASYON GEREĞİ FARKLI ŞEHİRLERE GİDİYORLAR.

Millî Eğitim Rotasyona Uğradı

Onlarca Millî Eğitim Müdürü değişmesine karşın yıllardır Müdür Yardımcısı ve Şube Müdürü olarak görev yapan yöneticiler, 04.07.2013 tarih ve 28697 sayılı Resmi Gazete’de Millî Eğitim Bakanlığı Taşra Teşkilatı Yöneticilerinin Yer Değiştirme Suretiyle Atanmaları Hakkındaki Yönetmeliğin 8. maddesi gereğince çeşitli illere görevlendirildiler.

CAN VE GÜNDÜZ KALIYOR

Kamuoyunda zaman zaman dedikodulara da yol açacak şekilde uzun yıllardır görev yapan yöneticilerin ikisi hariç, son çıkan yönetmelik gereği rotasyona tabi tutulacaklar. Edinilen bilgiye göre, kısa bir süre önce Isparta Millî Eğitim Müdür Vekili olarak görevlendirilen Kırıkkale Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlyas Can, şu anda Isparta İl Millî Eğitim Müdürü olarak görev yaptığı için; Kırıkkale Millî Eğitim Şube Müdürü Sabri Gündüz de rotasyona esas görev süresini tamamlamadığından bu yönetmeliğinin dışında tutuldu.

BÜTÜN, KARADAĞ VE KOŞAN GİDİYOR

Kırıkkale Millî Eğitim Müdür Yardımcısı iken Elmadağ İlçe Millî Eğitim Müdür Vekili olarak görevlendirilen Şuayip Bütün ve kadroları Müdür Yardımcısı ve Şube Müdürü olan tüm yöneticiler bu yönetmelik gereği rotasyona tabi olacaklar. Dün itibariyle tercih süreleri dolan yöneticiler, Ağustos ayı içerisinde tercih ettikleri şehirlerde görevlerine başlayacaklar.

İLK DEFA AĞUSTOS’A KALDI

Bilindiği üzere, Haziran ayında tamamlanması gereken rotasyon işlemleri, Millî Eğitim Bakanlığı Taşra Teşkilatı Yöneticilerinin Yer Değiştirme Suretiyle Atanmaları Hakkında Yönetmeliğin “İlk defa yapılacak yer değişikliği” başlıklı geçici 2. maddesindeki; “(1) Bu Yönetmelik kapsamında il milli eğitim müdür yardımcısı, ilçe milli eğitim müdürü ve şube müdürü görevini yürütmekte olanlardan bölge hizmeti süresini dolduranların 8’inci maddeye göre yapılacak yer değişikliği işlemleri bir defaya mahsus olmak üzere 31 Ağustos 2013 tarihine kadar sonuçlandırılır.” hükümleri ile bu yıla özel Ağustos ayında tamamlanacak. 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti