Milliyetçi Hareket Partisinden Kırıkkalespor’a büyük destek

Milliyetçi Hareket Partisinden Kırıkkalespor’a büyük destek

KIRIKKALE BÜYÜK ANADOLUSPOR'UN KALAN DEPLASMAN MAÇLARI...

Milliyetçi Hareket Partisinden Kırıkkalespor’a büyük destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’ün koordinatörlüğünde alınan kararla, Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un kalan 4 deplasman giderleri MHP Kırıkkale il, ilçe teşkilatları, milletvekili ve MHP’li 4 belediye başkanı tarafından karşılanacak.

Konuya ilişkin kararı sosyal medya hesaplarından duyuran MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Pazar günü Fikret Karabudak Stadyumunda oynanan Kırıkkale Büyük Anadoluspor-Beyköy Belediyespor maçının devre arasında canlı yayında yaptığı açıklamayla da tüm Kırıkkalespor sevdalılarına ve sporseverlere duyurdu.

Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un Beyköyspor’u 5-1 mağlup ettiği maçın devre arasında, Kırıkkalespor Daltonlar Taraftar Grubunun, Facebook üzerinden yayın yapan televizyon kanalı Daltonlar TV’nin sorularını cevaplayan MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Kırıkkalesporlu olmanın siyaset üstü bir tavır olduğuna vurgu yaparak, “Bizim için Kırıkkalespor bir sevdadır. Ayrıca her türlü siyasi görüşten Kırıkkaleli hemşerimizi kucaklayan bir anlayışa sahibiz. Dolayısıyla konu Kırıkkalespor olunca elimizi, gövdemizi taşın altına koyarak her daim destek olmaya devam ediyoruz.”

“Kırıkkalesporumuzun ekonomik durumu ortada. Ama tüm sıkıntılara rağmen şampiyonluğun en büyük adayı olan ekibimize destek vermek bizim boynumuzun borcudur. İşte bu yüzden ligin geri kalan 4 deplasman maçının ulaşım, kamp, konaklama, yeme içme gibi tüm giderlerini takımımız adına karşılama kararı aldık. Kırıkkale’deki teşkilatlarımız, milletvekilimiz ve MHP’li 4 belediye başkanımızla yaptığımız toplantıda aldığımız karar bu yöndedir” dedi.

Spora ve sporcuya verdiği destekle tanınan MHP’li Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik de yaptığı açıklamada, “Biz sözde değil özde Kırıkkalespor sevdalılarıyız. Şahsım başta olmak üzere ilimizdeki tüm MHP’li belediye başkanı arkadaşlarım, teşkilatımızın ve milletvekilimizin önderliğinde, böyle güzel bir girişime katkıda bulunmaktan ancak şeref duyarız” diye konuştu.

Kendisinin uzun yıllardır Hacılarspor’a her türlü desteği verdiğini vurgulayan MHP’li Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu da, Büyük Anadoluspor’un şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediğini, en azından alan deplasmanlarda takıma destek olarak, maddi sıkıntılar içerisindeki ekibimizin şampiyonluğa ulaşmasına katkıda bulunmak istediklerini kaydetti.

Bu karara göre, Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un ligde kalan 4 deplasman maçının ulaşım, kamp, konaklama, yeme içme gibi tüm giderleri MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP’li belediye başkanları (Mehmet Koyuncu-Hacılar, Veysel Aydemir-Karakeçili, İsmail Bildik-Sulakyurt ve Osman Türkyılmaz-Yahşihan) tarafından karşılanacak. Maç yayını boyunca bu anlamlı organizasyonu anlatan Daltonlar TV maç sunucusu da Kırıkkaleli tüm siyasileri ve bürokratları da Kırıkkale Büyük Anadolspor’a destek vermeye çağırdı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ