Milli İttifak adayları Bahşılı'daydı

Milli İttifak adayları Bahşılı

"ÇÖZÜMLER GELİŞTİRMEK İÇİN BURADAYIZ"

Milli İttifak adayları Bahşılı'daydı

SP-BBP Milli İttifak adayları seçim ziyaretleri kapsamında Bahşılı kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

KAYMAKAMA ZİYARET

Milli İttifak adayları Faruk Vurgun ve Ramazan Gözalan'ın ilk ziyaret durağında Bahşılı Kaymakamlığı vardı. Adaylar burada Kaymakam Harun Ersin Polat ile görüştüler. Yapılan ziyaretten dolayı teşekkürlerini sunan Kaymakam Polat, Ziyaretlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Nezaket gösterdiniz ve geldiniz. Tabi önümüzde bir seçim var. Seçimin de memleketimize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

ÇÖZÜMLER GELİŞTİRMEK İÇİN BURADAYIZ

Milletvekili Adayı Faruk Vurgun , Ziyaretimize Bahşılı Kaymakamlığı ile başladık. Milletvekili adayları olarak ilçelere ziyaretlerde bulunuyoruz. Yaşadığımız yerler hakkında yetkili ağızlardan bilgiler alarak, ona göre çözümler geliştirmek için buradayız. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Seçim inşallah rahat ve güzel bir şekilde geçer” ifadelerinde bulundu. 

KİMSEYE DÜŞMANLIĞIMIZ YOK

Milletvekili adayları daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çelik'i ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sefayet Özbek'i ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından açıklama yapan aday Gözalan, Biz Allah'ın yardımıyla hakkı hâkim kılmanın mücadelesini veriyoruz. Adil bir düzen kurmanın mücadelesini veriyoruz. Bu dünyada herkese yetecek kadar yer de var nimet de var diyoruz. Şu halde herkesin hakkına saygı duyalım diyoruz. Herkesin insanca yaşamaya hakkı var diyoruz. Bunun mücadelesini veriyoruz. Bizim sadece bütün insanlığa saadet getirme hesabımız var.  Yoksa kimseye ne düşmanlığımız, ne husumetimiz, ne de kan davamız vardır. Biz bilakis onların da saadeti için çalışıyoruz” açıklamasında bulundu



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız