Milli takım kampına seçildiler

Milli takım kampına seçildiler

Türkiye Bowling Dart Federasyonu faaliyet programında yer alan Uluslararası Bocce Turnuvası 10 ülkenin katılımı ile 31 Ekim 02 Kasım 2014 tarihleri arasında Antalya Kemer ilçesinde yapıldı.

MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİLER

Yapılan faaliyette Milli Takım düzeyinde ilimiz sporcularından Bocce Raffa Bayanlar Kategorisinde Berna Erdem, Bocce Rafa Erkekler Kategorisinde Buğra Ünlü ve Bocce Petank Geleneksel Kategorisinde Gülşah Karaçay ilimizi temsil etti. Berna Erdem’in katıldığı Milli Takım 1. olarak altın madalya, Buğra Ünlü’nün bulunduğu Milli Takım 2. olarak gümüş madalya, Gülşah Karaçay’ın bulunduğu milli takım 3. olarak bronz madalya kazanmıştır.

BAŞARILI SPORCULAR YETİŞTİRMEK AMACIMIZ VE GÖREVİMİZDİR

Sporcuların bu kampa çağrılmasının Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Antrenörleri için gurur kaynağı olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, öğrencilerinin eğitimin yanında spor faaliyetlerinde de başarılı olmalarından mutlu olduklarını söyledi. Öğrencilerinin bu kampa çağrılmasını değerlendiren Ünlü, "Biz İl Müdürlüğü olarak öğrencilerimizi, derslerin yanında onların kabiliyetlerini belirleyerek başarılı olabilecekleri alanlara yönlendiriyor ve bu konuda onlara hem yardımcı oluyor hem de onları hazırlıyoruz.

MİLLİ TAKIMA SPORCU GÖNDERMENİN GURURU VE SEVİNCİNİ YAŞIYORUZ

Müdürlüğümüz antrenörü Mehmet Erkol gözetiminde çalışmalar yapan Bocce Raffa takımımız, katıldıkları Okullar arası Yıldızlar Bocce Müsabakalarında Türkiye Şampiyonu olarak tamamlamışlardı. Şimdi ise Büyükler kategorisinde Milli Takıma 3 Sporcu göndermenin gururu ve sevincini yaşıyoruz. Bu ilimiz için gurur verici, diğer sporcularımız için de örnek teşkil eden bir durum. Sporcularımızın başarılı olup ilimizin gururu olacağına inancımız tam. Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak daha Milli Takıma başarılı sporcular yetiştirmek amacımız ve görevimizdir. Gece gündüz demeden göstermiş olduğu özverili çalışmalar sonucu emek harcayan bocce antrenörümüz Mehmet Erkol’a teşekkür ederim dedi. 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ