Milli Görüş Hükümetinde huzur ve refah vardı

Milli Görüş Hükümetinde huzur ve refah vardı

Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun, milli görüş hükümetinde huzur ve refahın olduğunu söyledi. Milli görüş belediyesinde herkesin eşit haklara sahip olduğunu belirten Vurgun, yerel seçim çalışmalarına başladıklarını söyledi.

YEREL SEÇİM STARTI

Saadet Partisi Kırıkkale İl Divan Toplantısı geniş katılımla gerçekleşti. Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun yaptığı açıklamada, ?Her seçim önemlidir ancak bu seçim daha önemlidir. Bugün hep birlikte "Bismillah" diyerek, önümüzdeki yerel seçimlerin startını veriyoruz. Türkiye`de efsane hizmetleriyle belediyecilikte çığır açan Milli Görüş kadroları inşallah bu seçimlerde iktidara gelecek ve milletimiz de özlediği hizmetlere yeniden kavuşacak. 2014 yılında yapılacak bu seçimler, Yaşanabilir Bir Türkiye`ye giden yolda yeni bir başlangıç olacaktır. Bu sözümüzle neyi kastettiğimizi anlamak için Milli Görüşçü belediyelerin gerçekleştirdiği üstün hizmetleri kısaca hatırlamak yeterli olacaktır.

BELEDİYELERLE HALKI BÜTÜNLEŞTİRDİ

?Belediyelerle halkı bütünleştirdi. Hizmet anlayışım değiştirdi. Belediyenin kapısını halka açtı. Ve belediyenin her zaman halkın ve hakimin yanında olmasını sağladı. İmar, parselasyon planlan ve hizmetlerinde yeni bir çığır açtı.Şehirlerin altyapı sorunları bir bir çözümlendi. Kentler, köy görünümünden kurtarılarak gelişmiş ülke kentleriyle yarışır hale getirildi. Şehirlerin su sorunu çözüldü. Musluklardan hava değil sürekli su akar oldu.Halk ekmek projeleriyle, ucuz ekmek üretildi. Ve dar gelirliler desteklendi. Aşevleri kuruldu. İftar çadırı geleneği, başlatıldı. Kimsesizler için yurtlar ve bakım evleri kuruldu.?

KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLDUK

?Belediye, kimsesizlerin belediyesi oldu. Fakirin karnı doydu, yetimin yüzü güldü. Rüşvet, iltimas, yolsuzluk ve hizmetlerde ayrımcılık tarihe karıştı. Kültür merkezi, kütüphaneler, konferanslar yapıldı. Milli, manevi ve tarihi değerler ihya edildi Halk ile bütünleşilerek, sosyal yardımlaşma ve dayanışma yaygınlaştırıldı. Belediyeler kültürel faaliyetlere önem verdi. Kültürel ve tarihi eserler neşredildi. Şehirlerin yeşil dokusu geliştirildi. Parklar yapıldı. Temizlik ve çevre anlayışında, Milli Görüş belediyeciliği bir marka haline geldi. Belediyeler, ucuz konut edinmeyi teşvik etti. Arsa ve altyapı desteğiyle fakirlerin mesken sahibi olmalarına imkân hazırlandı. Onbinlerce insanımız, konut sahibi oldu.?

MİLLİ GÖRÜŞ HAMLESİ

?Yine merhum Hocamızın ifadesiyle söyleyeyim; bütün bu yaptıklarımız Milli Görüş`ün sadece kokuşuydu. İnşallah 2014 seçimleriyle aziz milletimiz gerçeğiyle tanışacak ve yerinde duramayacak.Bu işler, inanç işidir. Azim işidir. Bizim başkanlarımız ibadet aşkıyla çalıştı. Her biri Hz Ömer adaleti} le, Hz. Ebubekir fedakarlığı ile çalıştılar. Ve çözülemez denen sorunları çözdüler. Onların bu fekadarlığı ve hassasiyeti sayesinde Milli Görüş Belediyeciliği bu ülkede marka olmuştur.Bu inanç ve kararlılık sayesindedir ki, toplu iğne bile yapılamayan bir dönemde Türkiye`de ağır sanayi hamlesi başlatılmıştır. 70 sente muhtaç olduğumuz dönemde "inanç tekeden süt çıkarır" diyerek Kars`tan Edirne`ye bütün Türkiye fabrikalarla donatılmıştır.?

VERGİ ALMIYORDUK

Tek kuruş vergi koymadan, tek kuruş borç almadan, denk bütçe yapılmıştır. Faizcilerin hortumlarını kesip, işçiye, memura, emekliye yüzde 30(Te varan artışlar verilmiştir.Hep söyledik, yine söylüyoruz. İman varsa imkân vardır. Biz inandık ve imkânsız denilen hizmetlere imza attık. İnşallah yine atacağız.Şunu asla unutmamamız gerekir. Sağlanan bu başarılar, asla kişisel değildir. Hizmet ve başarının temelinde zihniyet yatar. Milli Görüş`ün ortaya koyduğu ilkelere inanan ve bu ilkelere göre çalışan idareciler, ancak böyle başarılı çalışmaları başarırlar. Şayet, aynı yöneticiler bu ilkelerden uzaklaşır ve Milli Görüş gömleğini çıkarırlar ise, aynı başarıyı sağlayamazlar.?

TEŞKİLAT GÜCÜ

Saadet Partimiz, her zaman olduğu gibi bu seçimlere de, teşkilat gücü, hareketliliği, çalışma azmi, inançlı kadroları ile en güçlü giren partidir. Geçmişteki belediyecilik başarısı ve hizmet merkezli idarecileri ile de milletimizin en gözde partisidir. Şimdi il başkanları olarak bize düşen partimize yakışır, en güçlü, en başarılı, en popüler adaylarla seçime girmek ve kazanmaktır? dedi.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız