MİLLİ GÖRÜŞ GELİYOR

MİLLİ GÖRÜŞ GELİYOR

Seçim çalışmalarını hızlandıran Saadet Partisi Milletvekili Adayları, esnafa yönelik yaptıkları ziyaretleri serileştirmeye başladılar. Adaylar ?Milli Görüş yeniden geliyor? şeklinde mesaj verdiler.

ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİLER
Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili Adayları Faruk Vurgun ve Ramazan Gözalan, seçim çalışmalarını Hüseyinkahya Mahallesindeki bir grup esnafın ziyaret edilmesi ile devam etti. Esnaflarla bire bir görüşen SP?li milletvekili adayları, esnafın sorunlarını dinledikten sonra iktidara gelmeleri halinde yapacaklarını anlattılar.
 
YAPAMAYACAĞIMIZ ŞEYLERİN SÖZÜNÜ VERMEYİZ
Kırıkkale  Milletvekili Adayı Faruk Vurgun, AK Parti Hükümetinin ülkenin borçlarını vatandaştan gizlediğini, elektronik ortamda eskiden ulaşılabilen verilere artık ulaşılamadığını ifade etti. Vurgun, ?Açlık sınırının 951 TL olduğu bir ülkede insanımızı 629 TL Asgari Ücrete mahkûm edenlerin Adalet ve Kalkınmadan bahsetmeleri bir vicdansızlıktır? dedi.  Gözalan ise Milli Görüş iktidarları döneminde yeniden bolluk, bereket ve refah geleceğini söyledi. Gözalan "Biz yapamayacağımız şeylerin sözünü vermeyiz" şeklinde konuştu
  
 
 


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız