Milli Eğitim çalışmalarını anlattı

Milli Eğitim çalışmalarını anlattı

Kırıkkale Valiliği tarafından ?Halkımız Bilgileniyor, Kırıkkale Kucaklaşıyor? projesi kapsamında düzenlenen seminer bugün de devam etti. 33 mahalleden 3?er vatandaş olmak üzere toplam 99 kişi seminere katıldı. Seminerde İl Milli Eğitim Müdürlüğü?nün yaptı

EĞİTİM DÜZEYİMİZ İYİ
Gerçekleştirilen seminerde ilk sunu İl Milli Eğitim Müdürü H.Ali Okur tarafından yapıldı. Okur, Fatih projesi ve 4+4+4 sistemi üzerine kısaca bilgi vererek ilimizdeki eğitim düzeyinin iyi bir konumda olduğunu belirtti. Daha sonra Müdür Yardımcısı Şuayip Bütün sunu eşliğinde ilimizin eğitim durumu hakkında bilgi verdi. Bütün, Kırıkkale?de 3112 öğretmen olduğunu, 60 bine yakın öğrenci ile eğitim ve öğretime devam edildiğini söyledi.
 
SUNUM YAPILDI
İşitme Engelliler ile Zihinsel Engelli öğrencilere de eğitim verildiği belirtilerek Rehberlik Araştırma Merkezi hakkında bilgi sunumu yapıldı.  4+4+4 eğitim sistemi hakkında bilgi verilerek 60 ay ile 72 ay arasındaki çocukların eğitime başlayabileceği ifade edildi. Ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen projeler hakkında da bilgi verildi.
Daha sonra İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Berrin Özmutlu tarafından sunum yapılarak vatandaşlar bilgilendirildi.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ