Milli Takıma seçildiler

Milli Takıma seçildiler

ONLARA ENGEL VIZ GELDİ

ONLARA ENGEL VIZ GELDİ

Milli Takıma seçildiler

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu başkanlığının 2016 yılı faaliyet programında yer alan Gençler - Büyükler Bay Bayanlar Türkiye Judo Şampiyonası sona erdi. Şampiyonada Kırıkkale´yi temsil eden sporcularımız büyük bir başarıya imza atarak Milli Takım´a seçildiler.

57 KULÜPTEN 200 SPORCU KATILDI

27-29 Şubat 2016 tarihleri arasında 57 kulüp ve 200 sporcunun katılımıyla Ankara´da düzenlenen Gençler - Büyükler Bay - Bayanlar Türkiye Judo Şampiyonasında Kırıkkaleli sporcular  2 birincilik, 3 ikincilik ve 2 üçüncülük alarak büyük bir başarıya imza atıp Milli Takıma seçildiler. 

ÜNLÜ, SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Müsabakaların ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü´yü sporcular ile Görme Engelliler İl Temsilcisi Recep Dağdelen ve Milli Takım Antrenörümüz Orçun Toprak ziyaret etti. Sporculara Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın selamlarını ileten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yaptığı açıklamada; Gençler - Büyükler Bay - Bayanlar Türkiye Judo Şampiyonasında dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum dedi. İlimizin bütün imkânlarını spor yapmak isteyen herkese sunulduğunu belirten Ünlü, özellikle topluma kazandırılması konusunda örnek teşkil edecek başarılı sporcularımız bizim için güç kaynağı olmaktadır. Sporcularımızın yetişmesinde emeği geçen Milli Takım antrenörümüz Orçun Toprak ve İl temsilcimiz Recep Dağdelen´e teşekkür ediyorum? dedi.  

DERECEYE GİREREK MİLLİ TAKIMA SEÇİLEN SPORCULARIMIZ: 

GENÇ ERKEKLERDE: 

55 KG  BARIŞ ÖZER 1. 

60 KG  ABDURRAHİM ÖZALP 1. 

60 KG  FIRAT KİBİCİ 2. 

GENÇ KIZLARDA: 

73 KG  ÖVGÜ İPEK 2. 

BÜYÜK ERKEKLERDE: 

60 KG  ABDURRAHİM ÖZALP 2. 

60 KG  BARIŞ ÖZER 3. 

60 KG  FIRAT KİBİCİ 3.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ