Milli İradenin ve halkın gücü karşısında kimse duramaz

Milli İradenin ve halkın gücü karşısında kimse duramaz

AMANSIZ MÜCADELE SÜRECEK

Milli İradenin ve halkın gücü karşısında kimse duramaz

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, AK Parti Kırıkkale milletvekilleri Abdullah Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Başkanı Mürsel Akçay ve beraberindekilerle Cumhuriyet Meydanı´nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşları ziyaret etti.

AMANSIZ MÜCADELE SÜRECEK

Topçu, konuşmasının ardından, 15 Temmuz gecesi FETÖ´nün darbe girişimi önlemek ve yaralılara yardım etmek için gittiği Genelkurmay Başkanlığı önünde yaralanan 22 yaşındaki Ahmet Erdinç Türkmenoğlu´na Türk bayrağı hediye etti. Topçu, devletin kurumları ve kurallarıyla bölücü terör örgütü PKK, FETÖ ve DAEŞ´e karşı amansız bir mücadele içerisinde olduğunu söyledi.

DEVLETİMİZİN KARARLIĞI SÜRECEK

Devletin hem askeri hem de sivil bürokrasisiyle iki şeyde kararlı olduğunu dile getiren Topçu, "Bir, terör örgütleri tekne kazınır gibi kazınıncaya kadar devletin, milletin mücadelesi devam edecek. Bunların adı ne olursa olsun, çukurun başında duran haini de kamuya sızmış haini de sınır ötesinden İslam adına Müslümanları katleden hainleri de Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milleti tekne kazır gibi kazıyacak? dedi.

SİZ HANGİ PLANLARI, KUMPASLARI KURARSANIZ KURUN

Topçu, diğeri de birileri 100 yıl sonra bizim medeniyet coğrafyamızda bir ameliyat yapıyor. Onun hazırlığındalar. Libya´dan başlattılar, Fas´a, Tunus´a, Cezayir´e, Mısır´a, Irak´a, Suriye´ye ve Türkiye´ye sıçratmaya çalıştılar. Başımıza gelen belaların bir nedeni de budur. ´Ankara içine bürünsün, diz çöksün, bizim 100 yıl sonra yeniden belirleyeceğimiz bu haritada Ankara masada olmasın.´ Siz uzun adamı iyi duymadınız herhalde. Siz hangi planları, kumpasları kurarsanız kurun, bizim medeniyet coğrafyasında belirleyeceğiniz o haritanın olduğu masada Ankara öyle de olacak böyle de olacak "diye konuştu.

YAPILANLARIN GEREĞİ YAPILACAK

Hukuk adamlarının ve yargının bunun gereğini yapacağını açıklayan Topçu, "Devlet bir şey daha yapacak. Zalime Yavuz gibi, vatandaşına da Yunus gibi davranacak. Devletin imanı adalettir, adaletten asla ayrılmayacak. Devlet asla kin ve intikam duygusunda olmayacak ama başı gövdesinden ayrılan kızımızın, başını gövdesinden ayıranların başlarını önüne düşürtecek." Dedi.

MİTİNGİ DEĞERLENDİRDİ

"Pazar günü siyasi partilerin genel başkanları ve Sayın Cumhurbaşkanımız, TBMM Başkanımız, Başbakanımızın katılımıyla İstanbul´da demokrasi nöbetlerinin finali olacak. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli o mitinge katılacak. ´80 milyonun karşısında 72 düvele karşı bir ve beraberiz´ diyeceğiz. İnşallah, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kararını mutlaka ki gözden geçirir. İnşallah gözden geçirir o da 80 milyonun rengine, vicdanına bir soluk, bir nefes katar."



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı