Milli birlik ve kardeşliğin daha fazla hissedildiği gün

Milli birlik ve kardeşliğin daha fazla hissedildiği gün

EN MÜSTESNA GÜNLERDEN BİRİSİ

Milli birlik ve kardeşliğin daha fazla hissedildiği gün

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Haktankaçmaz mesajında bayramların milli birlik ve kardeşliğin, iyilik ve güzelliklerin, yardımlaşma ve dayanışma duygularının her zamankinden daha fazla hissedildiği ve yoğunlaştığı önemli günler olduğunu ifade etti.

EN MÜSTESNA GÜNLERDEN BİRİSİ

Vali Haktankaçmaz mesajında şu ifadelere yer verdi ?Değerli Kırıkkaleli Hemşerilerim,

Milletçe geleneklerimiz ve kültürümüzde önemli yeri olan, müstesna zaman dilimlerinden bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın ve Bayramı hep birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşamaktayız. Dini Bayramlarımız, milli birlik ve kardeşliğin, iyilik ve güzelliklerin, yardımlaşma ve dayanışma duygularını her zamankinden daha fazla hissedildiği ve yoğunlaştığı önemli günlerdir.

Bu kutlu günler vesilesiyle aziz şehitlerimiz ve onların bizlere birer emaneti olan aile fertlerini ve yakınlarım bir kez daha minnetle ve şükranla hatırlamak, kahraman gazilerimiz ve ailelerini unutmamak, akrabalık ve komşuluk bağlarım pekiştirmek, aile büyükleri ve tüm sevdiklerimizle hemhal olmak ve kucaklaşmak bizi daha da güçlü kılacaktır.

Unutmayalım ki, Bayramlar paylaştıkça anlam kazanır. Bugünlerde ülkemiz ve milletimizin geçtiği bu zor süreçte yaşanan sıkıntılar, güçlükler ve zorlukların üstesinden gelmeyi bilen bir millet olarak, birbirimize her zamankinden daha fazla candan ve gönülden sarılalım. Birliğimize ve kardeşliğimize halel getirmek isteyen, ayrılık ve nifak tohumlan ekmeye çalışan şer odaklarına ve hainlere fırsat vermeyelim. Bu uğurda 15 Temmuz FETÖ silahlı darbe girişimine karşı milletimizin sergilediği dayanışma ve dik duruş her türlü takdirin üzerindedir.

Bayram süresince sergilenen bu güzel hasletlerin sadece Bayram günleri ile sınırlı kalmaması, tüm toplumumuzu kuşatması ortak dileğimizdir. Vatandaşlarımızın Kurban Bayramını sevdikleriyle birlikte huzur ve güven içerisinde gönül rahatlığıyla geçirmesi için Valiliğimiz koordinasyonunda ilgili kurum ve kuruluşlarca gerekli tüm tedbirler alınmıştır.

Bu duygularla, tüm Kırıkkaleli hemşerilerimin Kurban Bayramını gönülden kutlar, Bayramın ülkemize, İslam Âlemine ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, selam ve saygılar sunarım.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ