Milli birlik ve beraberlik için cemaatle saf tuttular

Milli birlik ve beraberlik için cemaatle saf tuttular

GENÇLER ÇAĞRIYA DUYARSIZ KALMADI

Milli birlik ve beraberlik için cemaatle saf tuttular

Milli birlik, beraberlik ve manevi duyguların canlı tutulması amacıyla düzenlenen ?Gençler Sabah Namazında Buluşuyor? etkinliği kapsamında gençler Nur Camiinde bir araya geldi. Cami cemaati ile saf tutan gençler namaz kılıp imamla birlikte dua ettiler.

CEMAATLE BİRLİKTE SAF TUTTULAR

Kırıkkaleli gençler Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce organize edilen ?Gençler Sabah Namazında Buluşuyor´ organizasyonu kapsamında Nur Camii Külliyesinde buluştu. 81 ilde eş zamanlı düzenlenen uygulama kapsamında Nur Camii külliyesine gelen gençler namaz öncesi Kırıkkale İl Müftüsü Bekir Gerek´in verdiği vaazı dinledi. Gençler, cami cemaati ile saf tutarak namaz kıldı, dua etti. Proje kapsamında gençlere cemaatle birlikte Sabah Namazı kıldıktan sonra ney eşliğinde çorba ve poğaça ikramında bulunuldu.

GENÇLER ÇAĞRIYA DUYARSIZ KALMADI

İkramların ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü gençlerimize katılımlarından dolayı teşekkür etti. Ünlü ?Günün İlk imtihanı olan, ?Kim sabah namazını kılarsa o, Allah´ın himayesindedir.? Hadisinin şuurunu idrak eden Allah´ın Buyruğu ve Hz. Peygamberimizin ölçüsünü kalbine kazıyabilen bir gençlik ile Ülkemizin dirliği, milletimizin birlik ve beraberlik duası ile Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" projesi kapsamında Gençlik Merkezi üyelerimize, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, destekleri ile büyüklerimize bir kez daha teşekkür ederiz.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü