Milli birlik ve beraberliğimizin en somut tecellisidir

Milli birlik ve beraberliğimizin en somut tecellisidir

BAĞIMSIZ TÜRKİYE´NİN DÜNYAYA İLAN EDİLDİĞİ GÜNDÜR

Milli birlik ve beraberliğimizin en somut tecellisidir

Kırıkkale Valisi Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulundu. Haktankaçmaz, ?İstiklal mücadelemizin devam ettiği en buhranlı günlerde doğan ve 98´inci yılını kutlamanın haklı gurunu yaşadığımız TBMM, milli birlik ve beraberliğimizin en somut tecellisidir? dedi.

BAĞIMSIZ TÜRKİYE´NİN DÜNYAYA İLAN EDİLDİĞİ GÜNDÜR

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Vali Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz açıklamalarda bulundu. Haktankaçmaz, ?23 Nisan 1920 tarihi, Türk Milletinin bağımsız yaşama kararlılığının anıtı ve milli egemenliğin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin açıldığı, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti´nin tüm dünyaya ilan edildiği gündür. İstiklal mücadelemizin devam ettiği en buhranlı günlerde doğan ve 98´inci yılını kutlamanın haklı gurunu yaşadığımız TBMM, milli birlik ve beraberliğimizin en somut tecellisidir.?

GAZİ MECLİS UNVANI

98 yıllık tarihinde defalarca millet ve hürriyet düşmanı hainlerin saldırısına maruz kalan Türkiye Büyük Millet Meclisi, en son 15 Temmuz saldırısında da dimdik ayakta kalarak ?Gazi Meclis? unvanını pekiştirmiştir.  Cumhuriyetimizin kurucusu ve ilk Meclis Başkanımız Gazi Mustafa Kemal, milli iradenin hayat bulduğu bu günü bir bayram olarak geleceğimizin teminatı olan siz çocuklara armağan ederken, sizlere verdiği değere ve Türk Milleti´nin geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğine işaret etmiştir.

ONLARI ASLA UNUTAMAYIZ 

?Bu duygu ve düşüncelerle;  başta Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyor, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutluyorum? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ