Millet yeniden rahat bir nefes alacak

Millet yeniden rahat bir nefes alacak

SAADET DOLU GÜNLER GERİ GELSİN

Millet yeniden rahat bir nefes alacak

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin Milli İttifak adayları Faruk Vurgun ve Emine Köksal Eski Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi.

ERBAKAN DÖNEMİNİ HATIRLATTI

Saadet Partisi Çatısı altında seçime giren ve Büyük Birlik Partisinin desteklediği Milli İttifak adayları seçim çalışmaları kapsamında Eski Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi. Esnafın sorunlarını dinleyen adaylar seçilmeleri durumunda sorunlarına en güzel çözümlerin kendilerinde olduğunu söyledi. Esnaf için projeleri olduğunu söyleyen ve oylarına talip olduklarını belirten aday Faruk Vurgun, Rahmetli Erbakan Hocamızın döneminde esnaf nasıl mutluydu. İnsanlarda para vardı. Parası olan halk alış veriş yaptı. Buda sirkülasyona neden oldu. Halkta kazandı esnafta kazandı.”

SAADET DOLU GÜNLER GERİ GELSİN

Bizde şimdi bu projeleri tekrardan hayata geçirmek için varız. Oylarınızı bize verin ki o eski saadet dolu günler geri gelsin. Saadet Partisi meclise Milli Görüş yeniden iktidara inşallah. Bu millet yeniden rahat bir nefes alacak. Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi ittifak yaptık, 3. ittifakımız da halktır” dedi.

ESNAF 13 YILDIR SIKINTININ İÇERİSİNDE

Bir diğer aday Emine Köksal ise, Allah esnafımızın yardımcısı olsun. Esnafımız 13 yıldır sıkıntının içerisinde. Biz diyoruz ki Allah'ın izni ile 8 Hazirandan itibaren o iyi günleri tekrar yaşatmak dileği ile Erbakan Hocanın getirdiği o güzel günleri 8 Haziran itibari ile Türkiye'ye getireceğiz. Bu nedenle Milli Görüş iktidarı diyoruz. Saadet Partimize desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız