Milletvekilleri açıklama yapsın

Milletvekilleri açıklama yapsın

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek, acemi birliklerinin küçük şehirlere taşınmasının kendilerini umutlandırdığını söyledi. Şimdiye kadar Kırıkkale Milletvekillerin bu konuda açıklama yapmamasının kaygı verici olduğunu belirten Tunçbilek, eko

MİLLETİN MENFAATİ İÇİN ÖNEMLİ

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek, gündemi meşgul eden Acemi birliklerinin küçük şehirlere taşınması konusunda açıklama yaptı. Tunçbilek, çözüm süreci konusunda konuşmalar yapan AK Parti Kırıkkale Milletvekillerinin, şehrin ekonomisine destek olacak bu uygulama hakkında konuşmamasının kaygı verici bir durum olduğunu söyledi. Tunçbilek konuşmasının devamında, “Biz Ülkücüler olarak halkımızın, milletimizin menfaatini ve refahını düşünmekteyiz. Son günlerde gündemde olan acemi birliklerin büyük şehirlerden nüfusu az olan illere taşınması konusu biz Kırıkkaleli Ülkücüleri şehrimiz açısından umutlandırmıştır.”

NEDEN SES ÇIKMIYOR?

“Ancak esefle izliyoruz ki Kırıkkale’nin iktidar partisinden 3 tane milletvekili olmasına rağmen ve biri de Başbakan yardımcısı iken hiçbir ses çıkmamaktadır. Çözüm süreci söz konusu olduğunda susmayan Beşir Atalay ve Oğuz Kağan Köksal acaba neden Kırıkkaleli esnafın menfaatleri ve şehrimizin gelişmesi söz konusu olunca dut yutmuş bülbüle dönmektedirler. Biz Kırıkkale’ deki ekonominin canlanması şehrimiz esnafının yüzünün gülmesi için Kırıkkale’ye bir acemi birliğinin şart olduğunu düşünüyoruz ve bunu da her platform da dile getireceğiz. Kırıkkale sahipsiz değildir. Bu şehrin Ülkücüleri ve Türk Milliyetçileri Kırıkkale’ye de Türkiye’ye de sahip çıkarlar” dedi.



sait
16.08.2013 19:27:40
Kırıkkale milletvekillerinin aslı nereli? Öz Kırıkkale`li bile değiller. Zaten anca lafta birşeyler yaparlar. Söyledikleri çoğu şey sadece göz boyama amaçlı laf icraatleri. Bu tür konularda nerdeler. Kırıkkale`ye askeriyeyi getireceğiz diyebilirler mi? Diyemezler - yapamazlar.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ