MİLLETVEKİLİ ÖNAL; EVİ YANAN AİLEYİ TESELLİ ETTİ

MİLLETVEKİLİ ÖNAL; EVİ YANAN AİLEYİ TESELLİ ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal, Kırıkkale ilinin Keskin ilçesi Haydar Sultan Köyü’nde evleri yanan aileyi ziyaret etti.

Kırıkkale ilinin Keskin ilçesi Haydar Sultan Köyünde evleri yanan Kemal Olcay ve ailesini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal, yanan evde incelemede bulundu. Evleri yanan Olcay ailesine geçmiş olsun temennisinde bulunan CHP Milletvekili Önal, Olcay ailesini teselli edip, çıkan yangından dolayı zarar gören Olcay ailesine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

CAN KAYBI YAŞANMAMASI SEVİNDİRİCİ

Yangında yaralama ve can kaybının yaşanmamasının sevindirici olduğuna dikkat çeken CHP Milletvekili Önal, çıkan yangında ailenin maddi anlamda bir kayıp yaşadığını belirtti. Milletvekili Önal, “Çıkan yangında büyük bir maddi kayıp yaşayan ailemize ne gibi yardımlar yapılması gerekiyorsa, ailemizin yanı başında olacağız” dedi. Daha sonra Milletvekili Önal ilçeye bağlı Konur Köyü’nü ziyaret ederek köylülerle bir süre sohbet etti.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ