Milletvekili Öztürk, şehit ailelerini ziyaret etti

Milletvekili Öztürk, şehit ailelerini ziyaret etti

BU SON OLSUN...

Milletvekili Öztürk, şehit ailelerini ziyaret etti  

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, taziye ziyaretlerinde bulundu. Ziyarete Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım da katıldı.

BAŞSAĞLIĞI DİLEDİLER

Öztürk ve Yıldırım, Bahşılı İlçesine giderek burada ilçe teşkilatını ziyaret etti. Burada Belediye İbrahim Uyar, İlçe Başkanı Sadullah Duyar ve meclis üyeleri karşıladı.  İlk olarak Kaymakamlıkta çalışan Senem Uyar´ın vefat eden anneannesi için 7´nci gün yemeğine katıldı. Ardından düğün yemeğine katıldılar. Hemen ardından Yahşihan ilçesinde şehit Osman Yıldırım´ın ailesi ziyaret edildi.  Burada başsağlığında bulunuldu.

BU SON OLSUN

Siirt´te PKK´lı teröristlerin askeri aracın geçişi sırasında karayoluna tuzakladıkları patlayıcıyı uzaktan kumanda ile infilak ettirmesi sonucu 3 asker şehit oldu. Şehit düşen 25 yaşındaki Uzman Çavuş Osman Yıldırım´ın acı haberi Kırıkkale´nin Yahşihan İlçesi´ndeki ailesine verildi. PKK´lı teröristler Siirt-Eruh İlçesi karayolunun 10´uncu kilometresindeki Çöplük Mevkii´nden dün saat 20.45 sıralarında askeri aracın geçişi sırasında tuzakladıkları patlayıcıyı uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Şiddetli patlamada şehit olan Uzman Çavuş Yıldırım memleketinde toprağa verildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ