Milletvekili Abdullah Öztürk, ilçeleri gezdi

Milletvekili Abdullah Öztürk, ilçeleri gezdi

ÖZTÜRK SEÇMENLERİYLE BULUŞTU

Milletvekili Abdullah Öztürk, ilçeleri gezdi

Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, şehrin ilçelerini gezerek dertleri dinledi.

İKİ İLÇE

Öztürk, Keskin ilçesinde yeni açılacak olan kütüphane ve Bahşılı Belediye Başkanlığını ziyaret ederek, incelemelerde  bulundu.  Halk ile bir araya gelerek, halkın sorunlarını dinledi. Öztürk, yakın bir sürede açılışı gerçekleştirilecek Keskin İlçe Kütüphanesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Öztürk, ´?Öğrencilerde okuma alışkanlığını ve zevkini geliştirmek, kitap sevgisini artırmak, okuyucuların kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamak amacıyla kütüphanemizin modern hale gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz.? dedi.

KÜTÜPHANE ZİYARETİ

Kütüphane ziyareti sonrasında, Bahşılı ilçesine geçen Öztürk Belediye Başkanı İbrahim Uyar´ı makamında ziyaret etti. Bahşılı ilçesinde yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar ve beraberindekiler ile birlikte geçtiğimiz günlerde Diyarbakır´ın Sur ilçesinde çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Yusuf Alsancak´ın Kırıkkale Yeni Mahalle semtinde bulunan baba evine taziye ziyaretinde bulundu. 

ACIMIZ BÜYÜK

"Tüm kahraman şehitlerimizin ruhu şad olsun, emanetleri emanetimizdir." diyen Milletvekili Öztürk "Acımız büyük ve derin.  Hepimizin başı sağ olsun. Rabbim sabırlar versin. Tüm kahraman şehitlerimizin ruhu şad olsun. Emanetleri emanetimizdir. Bu terör saldırılarını düzenleyen hainleri ve işbirlikçilerini lanetliyorum. Terörün amacı, ülkemizde huzurumuzu, birliğimizi ve kardeşliğimizi bozmaktır? diye konuştu.

HASTA ZİYARETİ

Öztürk, Kırıkkale merkeze geçerek Yüksek İhtisas Hastanesi ziyaret ederek hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.  Milletvekili Öztürk, son olarak geçen yıl Ağustos ayında  Erzurum´un Hınıs İlçesinde teröristlerin kurduğu hain pusuda düzenlenen saldırı sonrasında aracın  altında kalarak yaralanan ve uzun süre Ankara GATA´da gördüğü tedavinin ardından evine gelen Kırıkkaleli Gazi Hasan Başkal´ı ve ailesini ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız