Milletten başka güç yoktur

Milletten başka güç yoktur

AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, 2002 döneminden önce ülkede mafya ve çetelerin ülkeye yön verdiğini söyledi. O dönemde şimdiki Ergenekoncuların, darbecilerin ve cuntacıların ülkeyi bölmek için zemin aradığını belirten Demir, 2002 sonrasında hükümete gel

ESKİDEN BAŞBAKAN’A YAZAR KASA ATILIRDI

AK Parti`nin kuruluşunun 12. Yıl dönümü Kırıkkale İl Başkanlığı toplantı salonunda pasta kesilerek kutlandı. AK Parti kadrolarında yer alan ve vefat eden yöneticilerin ailelerine baş sağlığı dileyerek konuşmasına başlayan İl Başkanı Mehmet Demir, artık Türkiye’de hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledi. Partilerinin mafya ve çetelerle uğraştığını ve bu konuda başarılı olduğunu belirten Demir, ülkede sağduyu ve refahın hâkim olduğunu bildirdi. 2002 koalisyon dönemi Başbakan’ı Bülent Ecevit’in önüne yazar kasa atılması olayından, bütün İslam Coğrafyası’nda saygı kazanan, dünya Lideri diye adlandırılan Başbakan Recep Tayip Erdoğan dönemine girdiklerini hatırlatan Demir, Türkiye’nin bölgede önemli bir güç ve saygınlık sahibi bir ülke olduğunu ifade etti.

ÇETE VE MAFYALARLA MÜCADELE

Demir konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi, “Esnafın yazar kasa attığı dönemden, geleceğe güvenle bakan bir döneme girdik. Biz partimizi kurarken çok zorlandık, yer bile kiralatma güçlük çektik. Önceki hükümetlerin korkusundan kimse bize kiralayacak bina dahi vermiyordu. Toplumsal kaygı ve tedirginlik vardı, mahalle baskıları artmıştı. 2002’den önceki dönemde ülke mafya ve çetelerin elindeydi. Mafya, bir bakanı aradığı zaman işler tam anlamıyla tersine dönüyordu. O dönemde, şimdiki Ergenekoncular ülkeyi sıkıntıya sokuyordu. Darbe ve cunta sevdalıları ülkeyi bölmek için zemin arardı. Güven ortamı olmazdı, olağanüstü hal hala devam ederdi. Ama AK Parti geldi bunların hepsi bitti. AK Parti geldiğinde bütün çeteleri ortadan kaldırdı. Milletten başka bir güç olmadığını herkese kanıtladı” dedi.

KÖTÜ BİR DÖNEM VARDI

AK Parti`nin kurulduğu 14 Ağustos 2001 kurulduğu tarihe bakıldığında Türkiye`nin adeta tarihte bazı zamanlarda yaşanan fetret devrine benzeyen bir devir yaşadığını söyleyen Köksal, O dönemde kimin baş, kimin ayak olduğunun belli olmadığını belirtti. Köksal, “Asayişsizlik ülkede almış başını gidiyordu. Ekonomi tamamen yerden yere vurulmuş, felç olmuş, bir taraftan dan da siyasi istikrar diye bir şey yok. Partiler bölünüyor veya böldürülüyor, bazı toplum mühendisleri sadece partileri bölmekle kalmıyor, ülkedeki insanları da gruplaştırıyorlar ve insanların gelecekten umudu olmadığı bir ortam yaşanıyor ve bu ortamda baktığımızda yine Türkiye`nin en çok milletvekili olan partisi de sudan sebeplerle kapatılıyor. Bir sürü milletvekili açıkta böyle bir ortam yaşanıyor. İnsanlar geleceğe umutla bakacak bir şeyler arıyor. İşte o nokta da genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ortaya çıkıyor ve AK Parti`yi kuruyor. AK Parti 2013`e geldiğinde bir taban partisi, toplum partisi haline gelmiştir."

AK PARTİ`NİN OY ORANI YÜZDE 55 SEVİYESİNDEDİR

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ise, AK Parti`nin dünya markası bir parti, AK Parti`nin liderinin ise dünya lideri olduğunu kaydetti. AK Parti`nin kurulmasında emeği geçenlerin gurur duyması gerektiğini anlatan Can, şunları söyledi: “Hepimizin, çocuklarımıza ve torunlarımıza anlatacağımız, miras bırakacağımız, büyük bir parti, büyük bir dava var. Bu dava, bu parti bugün kuruluşunun 12`inci yılını tamamladı. Dünya siyasi tarihinde böyle bir parti hatırlamıyoruz ki kuruluşundan 15 ay geçtikten sonra iktidara gelsin. Bu iktidar sürecinde oy oranını arttırarak yoluna devam etmiştir. Şuanda yapılan anketlerde ise AK Parti`nin oy oranı yüzde 55 seviyesindedir” dedi.

12. YIL PASTASI KESİLDİ

Toplantıya, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, AK Parti Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İl Başkanı Mehmet Demir, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Saygılı, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, gençlik kolları üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Programın sonunda İl Başkanı Demir’in ardında Milletvekili Ramazan Can ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal konuşma yaptı. Konuşmaların ardından, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Köksal, AK Parti Milletvekili Can, İl Başkanı Mehmet Demir, birlikte üzerinde 12 yazan yaş pastayı kestiler.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı