Milletini zekâsı ile alay ediyorlar

Milletini zekâsı ile alay ediyorlar

MHP Belediye Başkan adayı Mustafa Pekdoğan AK Parti adayı Saygılı’nın belediyenin yaptıklarını değil il genel meclisinin yaptıklarını anlatarak vatandaşın zekası ile alay ettiğini ileri sürdü.

SEÇİM EĞLENCELİ GEÇSİN DİYE

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Mustafa Pekdoğan AK Parti adayı Mehmet Saygılı’nın belediyenin yaptıklarını anlatmak yerine il genel meclisinin Kırıkkale’de önemli hizmetler yaptığını anlatarak milletin zihnini ile alay etmeye kalkıştığını ileri sürdü. Pekdoğan “Seçim sürecinin resmi olarak başlaması ile birlikte, seçim süreci eğlenceli geçsin diye Sayın Beşir Atalay’ın belediye başkan adayı şenlikli açıklamalar yapmış.” dedi.

BAŞBAKAN DURUMU ÖZETLEMİŞTİ

Pekdoğan Hükümetin son olaylarla vatandaşın zekası ile alay ettiğini Kırıkkale’de de AK Parti adayının aynı şekilde vatandaşın zekası ile alay etmeye çalıştığını belirterek açıklamasında “Bakanın adayı bakmış ki yolsuzluk konusunda hükümet vatandaşın zekası ile alay ediyor; o da kendince Kırıkkaleli seçmenin zekası ile alay eder gibi konuşmuş

Kırıkkale Belediyesinin neler yaptığını partisinin genel başkanı, Ülkenin  Başbakanı “fecaat” kelimesi ile özetleyivermişti. Sayın Bakanın Belediye Başkan Adayı.Sanırım ileri ki günlerde bizi daha çok güldürecek.  Benim önerim “fecaat” kelimesini bol bol cümle içinde kullanıp anlamını ve kendilerinin hali hazırdaki durumunu daha iyi kavramalarıdır. ” şeklinde ifadelere yer verdi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız