Milletin tek çaresi Saadet Partisidir

Milletin tek çaresi Saadet Partisidir

Kutluca “İl ve İlçe teşkilatlarımızı kuvvetlendirerek kongrelerimizi en kısa zamanda gerçekleştirerek, yarın seçim varmış gibi araziye ineceğiz. Halkımızla kucaklaşarak ve onların dertlerini dinleyerek çözümlerimizi sunacağız. Çün

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Veysel Kutluca “İl ve İlçe teşkilatlarımızı kuvvetlendirerek kongrelerimizi en kısa zamanda gerçekleştirerek, yarın seçim varmış gibi araziye ineceğiz. Halkımızla kucaklaşarak ve onların dertlerini dinleyerek çözümlerimizi sunacağız. Çünkü bu milletin tek çaresi Saadet Partisidir”

HALKIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanlığının Ağustos ayı İl Divan Toplantısı, Saadet Partisi İl Sorumlusu Genel İdare Kurulu Üyesi Adnan Simit, Kırıkkale İl Başkanı Veysel Kutluca ve çok sayıda teşkilat mensubunun katılımıyla parti binasında gerçekleştirildi.  Toplantıda konuşan Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Veysel Kutluca; “Normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte hamdolsun bizde teşkilat mensuplarımızla beraber ilçelerimize ziyaret yapmaya başladık.

MİLLETİN TEK ÇARESİ SAADET PARTİSİDİR

İl ve İlçe teşkilatlarımızı kuvvetlendirerek kongrelerimizi en kısa zamanda gerçekleştirerek, yarın seçim varmış gibi araziye ineceğiz. Halkımızla kucaklaşarak ve onların dertlerini dinleyerek çözümlerimizi sunacağız. Çünkü bu milletin tek çaresi Saadet Partisidir. Gençlerimize de ulaşacağız ve Milli Görüş Hükümetlerindeki hizmetlerimizi bizden dinleyecek ve bu ülkenin tek kurtuluşunun Milli Görüşün tek temsilcisi Saadet partisinde olduğunu anlayacak"

BİRLİKTE ÖNEMLİ MÜCADELE SERGİLİYORUZ

Saadet Partisi GİK üyesi Adnan Simit, “Saadet Partisi olarak son 20 yıldır, Milli Görüş Hareketi olarak da 52 yıldır hem ülkemizin hem İslam coğrafyasının hem de dünyadaki mazlum ve mağdurların zalim sistemler karşısında ezilmemesi, yeryüzündeki haklarından eşit olarak haklarını almalarını sağlamak adına mücadele veriyoruz.  Küresel zalimler yeryüzünde kendi iktidarlarını oluşturmak, dünya hakimiyetini kurup kendileri dışındaki insanların köleleştirmek, diğer insanların haklarını gasp etmek istemektedirler. Buna karşı duran, herhangi bir şekilde oluşturmak istedikleri düzene karşı gelen kim olursa da bu karşı gelenleri ortadan kaldırmak için de ne gerekiyorsa yapmaktadırlar”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız