Milletin gönlüne girenlerin adlarını ilçesinde yaşatıyor

Milletin gönlüne girenlerin adlarını ilçesinde yaşatıyor

Milletin gönlünde girmeyi başarmış değerlere değer veren Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz bu davranışı ile vefa örneği sergilemeye devam ediyor.

Belediye Meclisinin oluru ile CHP’nin efsane lideri eski Başbakan Bülent Ecevit’in isminin yeni bir parka verilmesi kararından sonra şimdide şehrimizin tanınmış siması yazar ağabeymiz Oktay Kırlangıç’ın isminin bir sokağa verilmesi kararı kamuoyunda takdirle karşılanırken Başkanın bu davranışı örnek gösteriliyor

 

ÇOK DİKKAT ÇEKİCİ PROJE

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz göreve geldiği günden bu yana ilçenin acil sorunlarına öncelikli çözüm üreterek ilçede hizmet seferberliği başlatırken bir yandan da sosyal ve kültürel etkinliklere yenilerini ekleyerek öncelikli ilçe halkının takdirini kazanıyor. BU arada değişik projeleri ve çıkışlarıyla da kamuoyunun dikkatini çekiyor.

 

İSİMLERİ YILLAR BOYU YAŞAYACAK

Bunlardan en önemlisinin ise ilçedeki cadde ve sokakların yanı sıra yeni yapılan parklara ilçe halkından önemli hizmetlere imza atmış veya görevi başında yaşamını yitirmiş kişilerin isimlerinin belediye meclisi kararı ile verilmesi takdirle karşılanırken CHP’nin efsane lideri eski Başbakanlardan Bülent Ecevit’in 15’nci ölüm yıldönümünde yapılacak bir parka isminin verilmesi kararı öncelikle sosyal demokrat düşünceye sahip insanları son derece mutlu etti. Bir çok sosyal demokrat Belediye Başkanına sosyal medya üzerinden ve değişik kanallardan teşekkür etti.

 

MESLEKTAŞIMIZ MERHUM KIRLANGIÇ AİLESİNE JEST

Daha önce özellikle pandemi sürecinde yaşamını yitiren sağlıkçıların ailelerine acılarını bir nebze unutturmak ve bu süreçte canlarını hiçe sayan ve yaşamını yetiren sağlıkçıların isimleri sokaklara verildi. Belediye, Bayraktepe Mahallesi 388. Sokak ismi değiştirilerek, “Dr. İbrahim Yılmaz” , Erenler Mahallesi 146. Sokağa “Derviş İsmail Alan” ismi verildi  Seyrantepe Mahallesi 8. Sokak ismi ise meslektaşımız iş insanı İYİ parti il yönetim kurulu üyesi “Oktay Kırlangıç” ismi verildi.

 

DİYARBAKIRLI İŞÇİNİN İSMİ BURADA YAŞAYACAK

Belediye başkanı Osman Türkyılmaz’ın talimatı ile yeni yılda belediyemiz gelir tarifelerinde ve hizmetlerinde herhangi bir zam kararı yapılmama kararı alındığı bildirildi. Ayrıca Yahşihan’da Özel Bir Altyapı Firmasında Çalışmaktayken Taş Kırma Makinasına Düşerek Elim Bir Kaza Sonucu Hayatını Kaybeden Fevzi Kaya adına ismi verilen park törenle hizmete açıldı



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ