Milletin parasıyla Evet Propagandası yapıyorlar

Milletin parasıyla Evet Propagandası yapıyorlar

YAZIK GÜNAH DEĞİL Mİ?

Milletin parasıyla Evet Propagandası yapıyorlar

CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, AK Parti´de korku hâkim olmaya başladığını ileri sürdü. AK Partinin seçim araçlarının çoğunun belediyelere ait olduğunu iddia eden Kızık, milletin parasıyla Evet propagandası yapıldığını kaydetti.

YAZIK GÜNAH DEĞİL Mİ?

CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, referandum süreci ve bu süreçte Kırıkkale´de yaşanan olaylarla ilgili basın açıklaması yaptı. Kızık açıklamasında şu ifadelere yer verdi, ?16 Nisan referandumu yaklaştıkça devlet imkânlarını seferber etmeye başladı. Belediyeler birer araba yaptırdılar kimin parasıyla yaptırıyorlar yazık günah değil mi? Esnaflarla konuşuyoruz Bağ kur borcu diye sağlıktan faydalanamıyorlar.?

SURİYE VATANDAŞI BİRİNCİ SINIF MI?

?Ama Suriye den kaçan vatandaşlar birinci sınıf sağlıktan faydalanıyorlar bizim gençlerimiz ter döküyorlar aileleri borç içinde çocuklarını üniversiteye hazırlıyorlar. Suriye´den kaçan çocuklar sınavsız istediği üniversiteye kayıt yaptırıyorlar. Bu bizim gençlerimize haksızlık değil mi? Taşeron işçilerimize kadro vereceklerdi ne oldu kadrolar öbür bahara mı kaldı. Tek düşünceleri Sayın Cumhurbaşkanını Başkan yaptırmak ama bu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarımız Başkan yaptırmayacaklar sandıktan HAYIR çıkacak? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız