Milletin gösterdiği kahramanlığın simgesi

Milletin gösterdiği kahramanlığın simgesi

İSTİKLAL MARŞI´NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY´U ANMA GÜNÜ DOLAYISIYLA TÖREN DÜZENLENDİ

İSTİKLAL MARŞI´NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY´U ANMA GÜNÜ DOLAYISIYLA TÖREN DÜZENLENDİ

Milletin gösterdiği kahramanlığın simgesi

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u anma günü dolayısıyla İl Kültür Merkezinde tören düzenlendi. Belediye Başkan yardımcısı Mutlu Erol Bakır İstiklal Marşı´nın Türk milletinin imkânsızlıklar içerisinde gösterdiği büyük kahramanlığın simgesi olduğunu söyledi.

İSTİKLAL MARŞI´NIN YAZILIŞ HİKÂYESİ

Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Kur´an-ı Kerim tilavetiyle devam eden 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u anma programında protokol konuşmaları ve ödül töreni yapıldı.

İSTİKLALE GİDEN YOL ADLI TİYATRO

İstiklal Marşımız ile ilgili ?İstiklale Giden Yol? adlı tiyatro gösterisi öğrenciler tarafından gösterime sunuldu. İstiklal Marşı oratoryosu ve Belediye Mehteran Takımının gösterisi ile program sona erdi.

BÜYÜK BİR KAHRAMANLIĞIN SİMGESİ

Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, İstiklal Marşı´nın Türk milletinin imkânsızlıklar içerisinde gösterdiği büyük kahramanlığın simgesi olduğunu belirterek, ?Destansı bir mücadelenin umudunu, azmini, kararlılığını, inancını yüreklerden mısralara taşıyan İstiklal Marşımızın kabulünün 97´nci yılında İstiklal Marşımızın yazarı şairimiz Mehmet Akif Ersoy´u ve bütün şehitlerimizi Rahmet ve minnetle anıyoruz? ifadelerini kullandı.

VALİ BAŞTA PROTOKOL ÜYELERİ KATILDI

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u anma programına Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, İl protokolü ve vatandaşları katıldı.

HABER MERKEZİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ