Milletimizin dediği oldu

Milletimizin dediği oldu

AKÇAY, ?3-0 HEDEFİMİZE ULAŞAMAMANIN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUZ FAKAT ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK, ÇALMADIK KAPI, SIKMADIK EL BIRAKMADIK

Milletimizin dediği oldu

Milletin söylediği sözün üstüne sözlerinin şimdiye kadar olmadığı gibi, bundan sonrada olmayacağını söyleyen AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay,  Kırıkkale teşkilatı olarak Türkiye ortalamasının 10 puan üzerinde bir oy aldıklarını söyledi.

GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

Akçay, ?3-0 hedefimize ulaşamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz fakat elimizden geleni yaptık, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadık. Her zaman söylediğimiz gibi milli iradeye saygı duyuyoruz. Bize güvenenleri asla mahcup etmeyeceğiz. Elbette ki özeleştirilerimiz olacaktır, yalnız bu şarkı burada bitmeyecektir. Görevimizin başındayız, önümüzdeki günlerde neler olacağını hep birlikte göreceğiz. Bu dava için gece gündüz çalışan kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, il ve ilce teşkilatlarımıza, Belediye Başkanlarımızla, aday adaylarımıza, muhtarlarımıza, gönüllü olarak çalışan hemşerilerime bizi destekleyen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Sonuçlar ülkemize, Kırıkkale?mize ve milletimize hayırlı olsun? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız