Milletimizin silahıyla milleti vurdular

Milletimizin silahıyla milleti vurdular

15 TEMMUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİNİN CANLI TANIĞI GAZİ ÖĞRETMEN O KARA GÜNÜ ANLATTI

15 TEMMUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİNİN CANLI TANIĞI GAZİ ÖĞRETMEN O KARA GÜNÜ ANLATTI

Milletimizin silahıyla milleti vurdular

Kırıkkale Fen Lisesi, 2017-2018 eğitim-öğretim yılında da ülkemizde yaşanan 15 Temmuz 2016 hain darbe girişimini unutmadı. Milli Eğitim Bakanlığı´nca yıl boyuna yayılan program çerçevesinde 15 Temmuz darbe girişimi canlı tanıklarla bir kez daha ele alındı.

DARBE GİRİŞİMİNİN CANLI TANIĞI

Kırıkkale Fen Lisesi konferans salonunda düzenlenen programa 15 Temmuz Gazisi, Özbek Saran Ortaokulu Müdür Yardımcısı İbrahim Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Adnan Şener, Şube Müdürü Adem Say, Beşir Atalay Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü İdris Akgül, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Süreyya Kılıç, Kırıkkale Fen Lisesi Müdürü Nusret Kılıç, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

SLAYT GÖSTERİSİ YAPILDI

Program, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan slayt ve video gösterilerinin sunumu ile başladı. Sunumdan sonra 15 Temmuz Gazisi İbrahim Yılmaz, o gece yaşadıklarını anlattı.

VATAN VE DEMOKRASİYİ SAVUNDUK

Yılmaz, 15 Temmuz 2016 gecesi, Genel Kurmay Başkanlığı kavşağına vatan ve demokrasi savunması için çıktığını belirtti. Milletin verdiği vergilerle alınan bu silahların bu millete doğrultulmayacağını düşündüğünü ifade eden Yılmaz, gözü dönmüş, hain FETÖ mensuplarının sivil, genç, yaşlı, kadın, çocuk demeden herkese ateş ettiğini ve insanları şehit ettiğini söyledi. Kendisine isabet eden şarapnel parçaları ile gazi olan Yılmaz, 15 Temmuz´un hiçbir zaman unutulmaması gerektiğini belirtti.

KILIÇ KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Kırıkkale Fen Lisesi Müdürü Nusret Kılıç da katılımlarından dolayı Gazi İbrahim Yılmaz´a, İl Milli Eğitim Müdür yardımcılarına ve programın hazırlanmasında emeği geçen öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.

HABER: Murat Karadağ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ