Milletimizden aldığımız güçle bu kutlu yolda yürüyeceğiz

Milletimizden aldığımız güçle bu kutlu yolda yürüyeceğiz

AK PARTİ İL TEŞKİLATININ DÜZENLEDİĞİ YAKLAŞIK 3 BİN KİŞİNİN KATILDIĞI VEFA İFTAR YEMEĞİNE KATILAN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ATAŞ BAZI ÇEVRELERİN HÜKÜMETİ ENGELLEMEYE ÇALIŞTIĞINI İLERİ SÜRDÜ

AK PARTİ İL TEŞKİLATININ DÜZENLEDİĞİ YAKLAŞIK 3 BİN KİŞİNİN KATILDIĞI VEFA İFTAR YEMEĞİNE KATILAN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ATAŞ BAZI ÇEVRELERİN HÜKÜMETİ ENGELLEMEYE ÇALIŞTIĞINI İLERİ SÜRDÜ

Milletimizden aldığımız güçle bu kutlu yolda yürüyeceğiz

Ak Parti teşkilatının ?Vefa yemeği iftar´ programına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ?Yapacağımız çok iş var. Bir takım çevreler bizi engellemeye çalışsa da milletimizden aldığımız destek ve dualarla, masum ve mazlum milletlerin dualarıyla bu kutlu yolculuğu yürümeye devam edeceğiz? dedi.

AK PARTİ TEŞKİLATLARI VEFA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay tarafından teşkilata vefa yemeği düzenledi. Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş´ın katıldığı yemekte eski ve yeni teşkilat üyeleri birlik beraberlik mesajları verdi. Bin 500´e yakın davetlinin katıldığı vefa yemeğinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti´nin teşkilatlarının dinamizmi ile sürekli güçlenen bir parti olduğunu ifade etti.

BİR ARADA OLMANIN MUTLULUĞUNU BİRLİKTE YAŞADILAR

Eski ya da yeni kavramı gözetmeden AK Partiye gönül vermiş, teşkilatta farklı görevlerde bulunmuş bütün herkesle bir arada olmaktan mutlu olduklarını ifade eden İl Başkanı Mürsel Akçay ?Bizde eski ya da yeni kavramı yok. Bizler partimize gönül veren herkesle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Teşkilatımızın her kademesinde yürütülen çalışmalarda gerek halkımızla gerekse partililerimizle sürekli bir araya geliyor, istişarelerde bulunuyoruz. Bugün düzenlediğimiz vefa yemeğinde de yine partililerimizle bir arada olmanın mutluluğunun yaşıyoruz. AK Partinin, AK kadroları olarak her zaman güçlü bir teşkilat yapısı ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz? şeklinde konuştu.

ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ YÜRÜRLÜKTE 

Taç Mahal Balo ve Kongre Salonunda düzenlenen iftar programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ESKİ Milletvekili Turan Kıratlı ile eski ve yeni il, ilçe, belde başkanları ve partinin çeşitli kademelerinde görev yapmış partililer teşkilat yöneticileri, ilçe ve kasaba belediye başkanları, STK temsilcileri ve partililer katıldı.

TÜRKİYE ÖNEMLİ BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR

Son bir iki aydır Türkiye´nin çok önemli bir süreci yaşadığını söyleyen Genel Başkan Yardımcısı Ataş, Bunların en önemlisinin cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi olduğunu hatırlattı. Değişikliğin 2019 yılında devreye gireceğini anımsatan Ataş, Türkiye´nin artık parlamenter sistemle değil de cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile yönetilir hale geleceğini ve anayasa değişikliğinin 3 maddesinin hemen yürürlüğe girdiğini ifade etti.

KONGRELERİMİZİ YAPACAĞIZ

Ataş, önümüzdeki günlerde Ramazan ayından sonra kongre süreçlerini başlatacaklarını belirterek, "Önce belde kongrelerimiz ve atamalarımız, arkasından ilçe ve il kongrelerimizle başarılı olamayan ve değişim ihtiyacı olan teşkilatlarımızda yeni bir ekip, ruh ve heyecanla bu yolculuğumuzu devam ettireceğiz. Yapacağımız çok iş var. Bir takım çevreler bizi engellemeye çalışsa da milletimizden aldığımız destek ve dualarla, masum ve mazlum milletlerin dualarıyla bu kutlu yolculuğu yürümeye devam edeceğiz. Hiçbir güç bizim bu yürüyüşümüzü engelleyemeyecek ve önümüzü kesemeyecekler" diye konuştu.

"BİZİM KİMSENİN TOPRAĞINDA GÖZÜMÜZ YOK" Türkiye´nin bölgesinde çok önemli bir ülke olduğunu vurgulayan Ataş, birilerinin Ortadoğu´yu şekillendirmeye çalışırken bunun Türkiye´siz olmayacağının herkesin bilmesi gerektiğini aktardı. Ataş, kendi menfaatleri uğruna oradaki toplulukları yok etmenin, ülkeleri parçalamanın insanlık dışı bir davranış olduğuna işaret etti.

BİZİM KİMSENİN TOPRAĞINDA GÖZÜMÜZ YOK

Ataş konuşmasını şöyle sürdürdü ?Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok. İslam coğrafyasında hepimizin izlediği gibi moralimizi bozan, canımızı sıkan gelişmeler oluyor. İnanıyorum ki Recep Tayyip Erdoğan sadece Türkiye´nin lideri değil, mazlum milletlerin ve ülkelerinde temsilcisi pozisyonunda bir liderdir. Onların sesi, nefesi olan bir liderdir. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur. Yeter ki birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi muhafaza edelim. Ufacık farklılıklarımız olabilir. O farklılıklar bizim hiçbir zaman birlikteliklerimizin önüne geçecek farklılıklar değildir.?

AKÇAY´DAN GENEL BAŞKAN YARDIMCISINA TABLO

İl Başkanı Mürsel Akçay, programda Genel Başkan Yardımcısı Ataş´a tablo hediye etti. Program, semazen gösterisinin ardından sona erdi.

HABER MERKEZİ



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız