Milletimiz bizi bekliyor

Milletimiz bizi bekliyor

İL BAŞKANI BÜLENT ŞÜKRÜ ALTINIŞIK SIKMADIK EL, ÇALMADIK KAPI BIRAKMADAN HER YERDE OLMAYA ÖZEN GÖSTERİYOR

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık o günden buyana çalışmalarıni aralıksız sürdürüyor. Bir taraftan partinin rutin işleri diğer taraftan da sahada vatandaşlarla bir arada olmaya özen gösteren Altınışık, Düğün daveti, cenaze, hasta ziyaretleri, esnaf ve sivil toplum kuruluşları ile diyaloğunu hiç kesmiyor. Bugün yarın seçim olacakmış gibi seçim hazırlığını da sürdüren Altınışık ve ekibi bir yandan üye kaydı, bir yandan sandık görevli listelerini güncelliyor. Kısacası Altınışık ve yönetimindeki İYİ Parti il, ilçe ve diğer kuruluşları ile seçime hazır tek parti olma özelliğini koruyorlar. İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık ülkenin bugünkü içinde bulunduğu durumdan bir an önce kurtulması gerektiğini belirterek “Milletimiz bizi bekliyor” dedi   

İLÇE TEŞKİLATLARI DA HAZIRLANIYOR

İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık’ın koordinatörlüğünde parti yönetimi ilçe ve beldeleri ziyaret ederek çalışmalarını sürdürüyor. Altınışık, “Bizler her zaman sahadayız. Gezilmedik yer, sıkılmadık el bırakmayacağız. Yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz” dedi.

YÖNETİMLE BİRLİKTE GEZİYOR 
İYİ Partili İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Özen ve parti yönetimiyle birlikte geçtiğimiz günlerde de belde ve ilçe ziyaretlerinde bulundu. Hacılar ve Çerikli Beldelerinin yanı sıra Bahşılı, Balışeyh, Çelebi, Delice, Karakeçili, Keskin ve Sulakyurt ilçelerini ziyaret eden Başkan Altınışık, burada ilçe başkanları ve parti yöneticileri ile bir araya gelerek, halkın sorunlarını dinlediler.


BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENİYOR 
Gittiği her yerde yoğun ile karşılanan Başkan Altınışık, gündeme dair açıklamalarda bulunarak, iktidara geldiklerinde yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. İlçe halkı her gün zam haberi ile uyandıklarını söyleyerek, “Ektiğimiz ekinden tutunda hayvanlara verdiğimiz yemlere kadar zam geldi. Gelir gideri karşılamaz oldu. Çaresizlikten daha doğrusu yokluktan ne yapacağımızı şaşırır olduk” diye dert yandılar.

ÇOK AZ KALDI MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR 

Gittiği her yerde Genel Başkanları Meral Akşener´in selamını ileten İYİ Partili Altınışık ise, “Bizlerde sizleri çaresiz bırakmamak için gittiğimiz her yerde partimizi anlatır olduk. İYİ Parti´nin iktidara geldiğinde neler yapacağımızı sizlere anlatıyoruz. Allah´ın izni ile verdiğimiz sözleri tutarak sizleri rahat ettireceğiz. Bunun için gelin İYİ Parti çatısı altında buluşalım. Var olsun teşkilatımız. Var olsun başkanımız Az kaldı millet bizi çağırıyor” dedi. 

 



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı