Milletimiz, geleceğine ve memleketine sahip çıktı

Milletimiz, geleceğine ve memleketine sahip çıktı

MİLLETİMİZ KAHRAMANLIK DESTANI YAZMIŞTIR

Milletimiz, geleceğine ve memleketine sahip çıktı

AK Parti Kırıkkale Milletvekili KEİPA Türk Delegasyonu Başkanı Ramazan Can, Sırbistan´ın Başkenti Belgrad´da düzenlenen Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi 48. Genel Kurul Güz Oturumunda konuştu. 15 Temmuz´u ve hain FETÖ´yü uluslararası arenada gündeme getiren Can ?Milletimiz darbe ve işgal hareketi karşısında dik durarak memleketine ve geleceğine sahip çıkmıştır? dedi.

BU GİRİŞİM EMİR KOMUTA DIŞINDA OLDU

KEİPA Genel Kurulunda Konuşan Ramazan Can, ?Türkiye 15 Temmuz gecesi kanlı bir terör saldırısıyla karşı karşıya kalmıştır. Türk Silahlı Kuvvetleri´nin emir komuta zinciri dışında, çeşitli sınıflardan ve rütbelerden, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi bir grup askerin başlattığı bu darbe girişimi ile Ankara´da Genelkurmay Başkanlığı karargâhı ve Jandarma Genel Komutanlığı binası, MİT yerleşkesi, Emniyet Teşkilatının çeşitli binaları, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi gibi stratejik yerlere alçakça saldırılar düzenlenmiştir. Her ne kadar bu girişim, demokrasimize ve anayasal düzenimize sadakatinden şüphe duymadığımız şerefli ordumuzun tamamına mâl edilemeyecek olsa da silahlı kuvvetler içerisinde örgütlenen yasadışı terör hücreleri ve kliklerle mücadelenin önemini tüm demokratik ülkelere hatırlatacak acı bir tecrübe olarak tarihe geçmiştir? diye konuştu.

MİLLETİMİZ KAHRAMANLIK DESTANI YAZMIŞTIR

KEİPA Türk Delegasyonu Başkanı Ramazan Can sözlerine şöyle devam etti, ?Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, darbecilere karşı çıkmak için Türk halkını, devletini ve demokrasisini sahiplenmek için meydanlara inmeye davet etmişlerdir. Darbeciler karşısındaki dik duruşlarıyla memleketine ve geleceğine sahip çıkan milletimiz, gece boyunca sayısız kahramanlık destanları yazmıştır. Darbe teşebbüssünde bulanan hainlerin karşısına dikilen vatandaşlarımız yanlarında onlarca kişi vurularak yaralanmasına, şehit olmasına rağmen sabaha kadar yerlerini terk etmemişlerdir. Darbe teşebbüsü yapan grup tarafından, sivil halka ve Türkiye Büyük Millet Meclisi´ne helikopterlerden ateş açılmış, bombalar atılmış ve sivil halk tanklarla ezilmişlerdir. Halkımız tanklar altında ezilmelerine, silahla vurulmalarına rağmen darbecilere karşı mücadelesinden hiçbir şekilde vazgeçmemiş, ölüme meydan okumuş ve hatta en güzel ifadeyle ölümü öldürmüşlerdir.?



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız