Milleti ancak bilinçlendirerek kurtarabiliriz

Milleti ancak bilinçlendirerek kurtarabiliriz

Avukat Abdullah Pekgöz, 2015 yılının MHP'nin yılı olacağını savundu. Pekgöz, Türk Milletinin artık hırsızlığa, yolsuzluğa tahammülü kalmamıştır. Halkımızın bu bilinç seviyesini artırmak için canla başla çalışmamamız gerekiyor. Bizi uyuttuğunu zannedenler

GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Medya çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak konuşmasına başlayan Avukat Abdullah Pekgöz, “Halkı uyuşturduğunu, uyuttuğunu zannedenlere en iyi dersi yine halk verecektir. Bilinçlenme ve bilinçlendirme konusunda en önemli destekçimiz de basındır, medyadır. Millet, elindeki bu gücü en olumlu şekilde kullanmak zorundadır” diye konuştu.

MEDYAYI BİLİNÇSİZ TAKİP EDİYORUZ

Bir araştırma şirketinin ülkemizde yaptığı bir çalışmada ilginç sonuçlara ulaştığını belirten Pekgöz, “Araştırmaya göre halkımızın yüzde 84’ünün TV izlemeyi seviyormuş, yüzde 40’ı ne çıksa izliyorum, yüzde 65’i de haber programlarını izliyorum demiş. Aynı araştırmaya göre hiç gazete okumayanların oranı yüzde 29, hiç kitap okumayanlar yüzde 45.”

MEDYA DOĞRU OKUNMALI

“Yine aynı araştırmaya göre erkeklerin yüzde 69’u, kadınlarınsa yüzde 57`si kadınların çalışması için eşinden izin alması gerektiğini düşünüyormuş. Bu rakamlar çok vahim. Milleti uyuşturmak için yapılan diziler, programlar gerçek hedefine ulaşmadan tarafsız, bilinçli ve gerçekçi medya kuruluşlarının hazırlamış oldukları programlar izlenmeli, bu yöndeki gazeteler okunmalı ve gerçekler görülmelidir” şeklinde konuştu.

HUKUKA, ADALETE GÜVENMELİYİZ

“Mahkemeleri aklanma yeri saymayan, hukuku hiçe sayan anlayışın karşısında tek çıkış yolumuz yine hukuktur, yine adalettir, haklarımızı savunmayı bilmektir” diyen Pekgöz, Cehaleti, kadına şiddeti, geri kalmışlığı, biat kültürünü, fakirliği, kargaşaları, din bezirgânlığını, hırsızlığı, yolsuzluğu ancak bu yolla engelleyebileceğimizin altını çizdi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız