Millete doğrudan dokunan hizmetler sunuyoruz

Millete doğrudan dokunan hizmetler sunuyoruz

BAKAN YARDIMCISI ERSOY, İÇİŞLERİ BAKANLIĞININ ÇALIŞMALARINI ANLATTI

BAKAN YARDIMCISI ERSOY, İÇİŞLERİ BAKANLIĞININ ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Millete doğrudan dokunan hizmetler sunuyoruz

İçişleri Bakanlığı İzleme ve Değerlendirme Sistemi (İZDES) kapsamında Kırıkkale'ye gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, hem Kırıkkale'de hem de ülke genelinde sorumlu oldukları hizmetlerin en iyi şekilde yerine getirilmesi için ortak heyecan ve anlayışla çalışacaklarını belirterek, “Milletimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

İZDES kapsamında Kırıkkale’ye gelen Ersoy, Kırıkkale Valisi Yunus Sezer’i ziyaret ettikten sonra İçişleri Bakanlığı bünyesindeki kurumların amirleri, vali yardımcıları ve kaymakamların katılımıyla Kırıkkale Valiliğinde gerçekleştirilen toplantıya başkanlık etti ve gazetecilere açıklamalarda bulundu. Ersoy, İçişleri Bakanlığının birçok alanda millete doğrudan dokunan hizmetleri birinci elden ülke genelinde vermeye çalıştığını söyledi.

Hizmetlerin daha etkin, verimli, süratli ve ekonomik verilebilmesi içinde bir dizi tedbirler aldıklarını ve projeler geliştirdikleri anlatan Ersoy, “Bakanımızın talimatlarıyla bu anlamda geliştirdiğimiz projelerimizden biri de İZDES. Yapılan hizmetlerin, çalışmaların ve sahada uygulanan projelerin yerinde incelenmesi, değerlendirilmesi ve izlenmesi projesi.”

“Proje kapsamında bugün ilimizi ziyaret ediyoruz. Arkadaşlarımız dün gelerek kurumlarda inceleme yaptı, kurumlardan hizmet alan vatandaşlarımızla görüştü. Bugün Valimizin önderliğinde bu hizmetleri sunan arkadaşlarımızla bir araya geldik. Hem tespitlerimizi paylaştık hem onların değerlendirmelerini ve taleplerini aldık. Yine bu kapsamda sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geleceğiz” diye konuştu.

Burada gördükleri iyi örnek uygulamalarını alıp, başka illere de raporlayacaklarını belirten Ersoy, “Böylece hem ilimizde hem ülke genelinde sorumlusu olduğumuz hizmetlerin en iyi şekilde yerine getirilmesi için ortak heyecan ve anlayışla milletimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Ersoy'un konuşmasının ardından toplantı basına kapalı devam etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ