Millet olarak zor günler geçiriyoruz

Millet olarak zor günler geçiriyoruz

Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Başkanı Oktay Sümer, yaptığı yazılı basın açıklamasında Afyonkarahisar?da ki cephanelik patlamasında yaşamını yitiren şehitlerin ailelerine baş sağlığı diledi. Sümer, millet olarak zor günler geçirdiklerini söyledi.

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN 

Sümer konuşmasın devamında şu ifadelere yer verdi, ?Afyonkarahisar`da el bombalarının depolandığı bir cephanelikte yapılan çalışma esnasında, henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen patlama sonucunda, 25 askerîmiz şehit oldu, 4 asker ve 3 sivil vatandaşımız da yaralandı.  Şehit olan askerlerimize Allah`tan rahmet; ailesi, yakınları ve silah arkadaşlarıyla milletimize baş sağlığı dilerken yaralı asker ve vatandaşlarımıza da acil şifalar dilerim?  

ARAŞTIRMA VE SORUŞTURMA YAPILMALI

? Yapılan açıklamalarda, olayın bir kaza sonucu meydana geldiği, terör saldırısı ve sabotaj ihtimalinin olmadığının bildirilmesine karşın, akıllarda şüphe bırakmamak için gerekli araştırma ve soruşturmalar en kısa sürede sonuçlanarak kamuoyuna açıklanmalıdır.

Bu tür kazaların tekrar yaşanmaması temennisiyle, şehitlerimize Allah`tan rahmet dilerken, yaralı asker ve vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz? dedi.  

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ