Millet, milli görüş belediyeciliğine hasret

Millet, milli görüş belediyeciliğine hasret

Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, vatandaşların milli görüş döneminde yapılan hizmetlere hasret olduğunu söyledi. Yeniden diriliş çalışmalarına başladıklarını belirten Çetinkaya, bu konuda önemli bir şekilde sahada incelemeler ve kamuoyu

TEŞKİLAT GÜCÜ YÜKSEK

Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, yerel seçim çalışmaları kapsamında Kırıkkale’ye gelerek parti İl Başkanlığı’nda gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Kırıkkale Merkez, ilçe, belde ve köylerde incelemelerde bulunan Çetinkaya ve parti üyeleri milli görüşün yeniden dirilmesi için saha çalışmalarına hız verdiklerini söyledi. Çetinkaya, Saadet Partisi’nin teşkilat gücünün önemine işaret ederek, “Çok iyi bilindiği gibi Saadet Partimiz gerek teşkilat gücü, gerek teşkilat hareketliliği ve gerekse seçime hazırlık bakımından en gayretli ve en çalışkan partidir. Bu durumun en önemli sebebi parti mensuplarımızın bütün insanlığın saadeti için çalışmayı kendilerine şiar edinmiş olmalarıdır” dedi.

53 İL ZİYARET EDİLDİ

Geçtiğimiz ay sonundan itibaren ülke geneli bir dizi tarama programı icra edildiğini de belirten Çetinkaya, “Son 5 hafta içinde 53 ilimiz bütün ilçeleriyle birlikte partimizin üst düzey görevlileri tarafından ziyaret edilmiştir. Bu gün ise Kırıkkale’ye ilişkin çalışmalarımızı yürüteceğiz” dedi.  Çetinkaya, milletin Refah Partisi dönemindeki belediyecilik hizmetlerinin hasreti içerisinde olduğuna değinerek, “Bu hasret önümüzdeki yerel seçimlerde inşallah son bulacaktır. Halkımızın özlediği hizmetleri yine Milli Görüş kadroları sunacaktır.” diye konuştu.  

DURUM TESPİT ÇALIŞMALARI

Saadet Partisi teşkilatlarının durumunu tespit amacıyla yola çıkan Saadet Partililer, belediye başkan adaylarını belirlemek için çeşitli çalışmalar yürüttü. Partililer, sivil toplum kuruluşlarını, kanaat önderlerini ve esnafı ziyaret ederek halkla bir araya geldi. Yerel seçim tarama faaliyetlerinin   tamamlanmasının ardından, hazırlanan raporlar Genel Merkez yönetimi tarafından değerlendirilecek ve yerel seçimlerde Milli Görüş adına ter dökecek adaylar belirlenecek.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız