MİLLET KIRAATHANESİ'NDE COVİD-19 AŞILARI YAPILDI

MİLLET KIRAATHANESİ

Ülke genelindeki aşılama seferberliği kapsamında, Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekipler çevre esnaf ve vatandaşlara yönelik Millet Kıraathanesi’nde COVID-19 aşısı yapmaya başladı.

Hüseyin Kâhya Parkı’nda bulunan Kırıkkale Belediyesi Millet Kıraathanesi’nde hafta içi ve hafta sonu her gün 10.00 ile 16.00 saatleri arasında çalışmalarına başlayan mobil aşı ekibi 18 yaş üstü tüm vatandaşların randevusuna bakmaksızın aşılarını yapmaya başladı. Saha personelini yerinde ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, çeşitli nedenlerle randevu alamayan veya aldığı randevuya gidemeyen çevre esnaf ve vatandaşımıza aşılama işlemlerinin belirlenen bölgede yapmaya başlandığını, vatandaşların aşıya ilgi ve alakalarının yüksek olduğunu ifade etti. 

BIONTECH aşısının yapıldığı Millet Kıraathanesi’nde vatandaşlar sıra ile giriş yaparak 2-3 dakika içerisinde aşılarını olabilmekte, aşı sonrasında 112 ekipleri kontrolünde ise 15 dakika aşı alanda gözlem altında tutulmaktadırlar. Hizmetin halka ulaşmasında ve yer tahsisine imkan tanınmasında büyük destekleri olan Kırıkkale Belediyesi’ne teşekkür eden İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, belirlenen saatlerin vatandaşların ilgi ve alakalarına göre 19.00’a kadar çekilebileceğini, eski özlediğimiz sosyal hayatın ise Maske-Mesafe ve Temizlik kurallarına ek aşı gücü ile kavuşulacağını vurguladı. İl genelindeki nüfusumuzun yüzde 58.3’lük kesimi aşı olurken, bugüne kadar 199 bin 063 doz aşı yapıldı. 1. Doz uygulanan kişi sayısı 128 bin 602 olurken, 2. Doz uygulanan kişi sayısı ise 64 bin 736 oldu.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ